Tündérszépek 2020

2019.09.26. 10:00

Ők már ringbe szálltak a Tündérszépe címért

Hezitálsz, hogy megmutasd magad a világnak? Most elmondjuk, miért ne habozz!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Kozma István

Ezek a lányok már indultak a Tündérszépek 2020 szépségversenyen, de még mindig nem késő, hogy jelentkezz, hiszen október 15-e éjfélig megteheted.

Reni

Reni először volt ilyen jellegű profi fotózáson, és lenyűgöző volt látni, ahogy szépen lassan kinyílt a kamera előtt és egyre magabiztosabban pózolt. Utána elárulta, hogy nagyon élvezte az egészet, jó élmény volt.

Petra

Petra szerepelt már nap lánya fotózáson, így neki nem volt újdonság, nem küzdött lámpalázzal és nagyon szép képek készültek róla.

Kifogások 1: időhiány

Nincs időd, iskolába jársz, dolgozol? Ez nem akadály, hiszen a verseny online zajlik. Mindössze a fotózásra kell időt szakítanod, ha nincs saját portfóliód, Kozma István fotósunk örömmel készít rólad egy szuper sorozatot.

A megyei előválogató október 28-ig tart, ahonnan három lányt juttat tovább a zsűri, a Borsod Online-on futó szavazáson legmagasabb pontszámot elért hölgy pedig közönségszavazással juthat a területi döntőbe. A regionális vetélkedés október 31-től november 11-ig tart majd, továbbra is online, így nem kell sehol megjelenned. A regionális válogatóból összesen három lány jut tovább a szakmai zsűri értékelése alapján az országos döntőbe, egy pedig a közönségszavazatok alapján. Amennyiben a döntősök közé kerülsz, részt veszel a felkészítőtáborokban és a január 25-i döntő showban. Tehát ha minden jól alakul, leghamarabb az év végén kell személyesen megjelenned, az első felkészítő táborban.

Bikinis kép? Tetkó?

Az sem gond, ha nincs bikinis fotód, segítünk! Tetoválva vagy? Nem számít! Manapság már sok lány bőrét díszítik szép tetoválások. Van valahol heged? Ez se tartson vissza, már régen nem olyan szigorúak a szabályok. Nem vagy tökéletes? Ugyan már, senki nem az! Mindenkiben van szépség. Ne szégyenlősködj hát, mutasd meg, benned mi a szép!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában