Tündérszépek 2020

2019.09.17. 19:00

Íme néhány lesifotó az első Tündérszépek fotózásról!

Kedden elkezdődött azoknak a lányoknak a fotózása, akik már belevágtak a nagy kalandba és jelentkeztek a Tündérszépek versenyre.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Kulisszák mögött

Fotó: Bukovenszki-Nagy Eszter

Még tart a szépségverseny jelentkezési időszaka, időközben viszont felpörögtek az események a BOON házatáján: gőzerővel elkezdtük a portfóliók készítését. Kedden délelőtt a City Hotel gyönyörű kertjében és wellness részében kapta lencsevégre fotós kollégánk az első jelentkező lányt, mi pedig meglestük őket.

Kukucs

Elsőként Szakmári Renáta állt kameránk elé, akit nemrégiben már bemutattunk a portálon. Reni 20 éves, Miskolcon él és egy raktáráruházban dolgozik pénztárosként, illetve adminisztrátorként. Szeret dolgozni, jelenleg pultosként is van egy másodállása. Hobbija a futás, az edzés, fontos számára, hogy karban tartsa a testét. Mint minden fiatal, emellett ő is szívesen tölti a szabadidejét a barátaival.

Még soha nem indult efféle versenyen, azonban a fotózásba már belekóstolt. Néhány éve egy amatőr fotózáson vett vészt, ugyanis egy barátja fotográfusnak tanult, Reni pedig modellt állt neki. Ezt nagyon élvezte és a jövőben is örülne, ha lenne lehetősége fotómodellkedni.

A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert szeret új dolgokat kipróbálni, most pedig úgy döntött, hogy ebben is megméreti magát. Reméli, hogy maradéktalanul magabiztos lesz a verseny végére, illetve a szépségverseny által motiválni tudja majd az embereket, ugyanis Reninek az is fontos, hogy inspiráljon másokat.

Reni eleinte kicsit félszegen pózolt a kamera előtt, de hamar ráérzett az ízére, majd miután Kozma István ellátta néhány jó tanáccsal, sokkal felszabadultabb lett, végül csodás fotók készültek róla – ezeket hamarosan olvasóink is láthatják. Elmondása szerint nagyon jól érezte magát a fotózáson és alig várja a folytatást.

 

Te is szeretnél magadról gyönyörű képeket és részt venni egy igazán izgalmas kalandban? Még mindig nem késő jelentkezni, ha szeretnél a megye, a régió, vagy akár az ország Tündérszépe lenni, akkor ne habozz, ne várj október 8-ig, jelentkezz még ma a Tündérszépek-oldalon!

Légy te a Tündérszépek 2020 nyertese!

 

Kocsis Korinna szerint a Tündérszépek jó kiugrási lehetőség Fotó: Márton Botond

Eddig megjelent Tündérszépek versennyel kapcsolatos cikkeink:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában