Szavazás eredmény

2019.08.05. 10:00

Kowáékra, a Hooligans-re és a Halott Pénzre csápolnának leginkább

Ezúttal a szerencsi Csokifesztivál fellépőinek egy részét vettük górcső alá, melyik fellépést várják legjobban a szavazók.

BNE

Kowalsky meg a Vega

Forrás: Picasa

Az idei Csokifesztiválon is rengeteg program közül választhatnak a látogatók, a fellépők névsora is igen hosszas. Így a teljesség igénye nélkül készítettük el a listát, amelyre szavazni lehetett.

Fölényesen nyerte a voksolást a Kowalsky meg a Vega, akik a szavazatok 21%-át zsebelték be, őket követi a szerencsi gyökerű Hooligans: az olvasók 17%-a őket várja leginkább. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a szavazatok 14%-ával a Halott Pénz „állhat fel”.

A negyedik és ötödik helyen is kettős holtverseny alakult ki: 9-9%-kal csúszott le az első három helyről a Magna Cum Laude és a Road, a szavazatok 8-8%-ával pedig az ötödik helyet a szintén borsodi származású Paddy and the Rats és a miskolci Pál Dénes csípte el.

A retro vonalat képviselő Kozmix végzett a hatodik helyen, a voksok 7%-át kapták olvasóinktól, őket követi a hetedik helyen és 4%-kal Horváth Tamás, végül a 3%-ot kapott Deniz zárja a sort.

Akárhogyan is alakult a szavazás, egészen biztos, hogy fergeteges hangulatban telik majd a XII. Országos Csokoládé Fesztivál Szerencsen, mindenképpen érdemes kilátogatni, bármelyik zenekar vagy előadó is legyen a kedvencünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában