Gazdit keresünk

2019.08.21. 12:00

E heti gazdikeresőink Cuki, Ottó és Tami

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Cuki

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat. „Kutyáink oltva, csipezve, a nőstények ivartalanítva vannak. Mind­ezért 7 ezer forint költségtérítést várunk, valamint azt, hogy a egy életen át gondoskodjanak az állatról” – kérték az alapítvány munkatársai. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-20/242-1161, 06-30/576-8935.


Cuki

Cuki négyéves, ivartalanított, kis termetű keverék szuka. Az utcáról került a gyepmesteri telepre, majd a Zemplén Gazdátlan Állatai menhelyre. Aranyos, élénk, szép kiskutya. Jókedvű, szeret sétálni, kedveli kutyatársait is. Mérete miatt lakásban és kertben egyaránt tartható.


Ottó

Ottó egyéves, kis termetű keverék kan. Állatbarát találta, a 37-es út szélén üldögélt, valószínűleg egy autóból dobták ki. Mozgékony, barátságos, szívesen sétál. Más kutyákkal szemben toleráns. Cukival lakik egy kennelben, ahol jókat játszanak. Könnyen be tudna illeszkedni egy szerető családba.


Tami

Tami egyéves, nagyobb termetű, ivartalanított szuka, inkább kertes házba ajánlott. Elég soványan került be az állategészségügyi telepre, de mára szépen összeszedte magát. Elfogadja más kutyák társaságát, szívesen sétál, bár kissé bohókásan teszi, úgyhogy ezen a téren van még mit fejlődnie. Fiatal korához illően jelleme még formálódóban van, nevelésre szorul egy kedves gazdi társaságában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában