Gazdit keresünk

2019.06.18. 09:30

Négylábúak várnak szerető családra

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Kálmán

Forrás: Miskolci Állat­egészségügyi Telep

Most a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 4 000–12 000 forint. Érdeklődni a 46/345 103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.


Kálmán

Kálmán kétéves, közepes testű, keverék, csippelt kan. Eddigi élete során nem volt igazi gazdija, így egy kicsit szertelen. Alapvetően kedves eb, de egy határozott gazdira lenne szüksége, ahol minden figyelem rá irányul és egyedüli kutyus lehet. Más kutyákkal szemben gyakran domináns.


Zsemle

Zsemle hat hónapos, kis testű, keverék kan kölyök, aki Komlóstetőről került be a gyepmesteri telepre. Nemcsak hatalmas füleivel és rókaszerű testalkatával kelt azonnal feltűnést, hanem hatalmas szeretetéhségével is. Szüntelenül keresi, hogyan és hol okozhatna örömet a vele foglalkozóknak.


Bárti

Bárti nagy testű, csippel ellátott, németjuhász-jellegű, hatéves kan, de mégis olyan játékos, mint egy kölyök, ezért sok foglalkozást igényel. Elsőre bizalmatlan az emberekkel, és szeret rosszalkodni, így sok türelem és következetesség kell hozzá, de szépen sétál pórázon. Egy szerető gazda és család mellett viszont remek társ válhat belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában