Szavazás végeredmény

2019.05.13. 11:55

Miskolc Város Napja: Sokan ünnepelték a várost

Múlt heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink kilátogatnak-e a város napja alkalmából rendezett programokra. Íme a végeredmény.

Hivatalosan ugyan szombaton tartották meg Miskolc Város Napját, de a programok péntektől egészen vasárnapig tartottak.

Szavazatot leadó olvasóink közül 9% volt az, aki minden évben részt vesz a május 11-hez kapcsolódó eseményeken.

Meglepő módon, kicsit több mint a szavazók negyede, 26%-a azt sem tudta, hogy van ilyen rendezvény – bár reméljük, hogy ezt az opciót csak a Borsod Online-ra tévedt nem miskolci olvasók választották.

Ebben az évben az időjárás kegyes volt a szabadtéri rendezvényekre látogatókhoz, csodás napos időben Borangolhattak, táncolhattak a délutáni, esti koncerteken azok, akik mégis úgy döntöttek, hogy nekivágnak a belvárosnak. A voksolók mintegy harmada, 29%-uk tette az időjárástól és a programoktól függővé a látogatást.

A válaszadók 36%-a nemmel felelt, mert nem szereti az össznépi rendezvényeket, végül ők voltak a legtöbben.

Ettől függetlenül bízunk abban, hogy aki mégis úgy döntött, hogy megünnepli Miskolc Város napját, megtalálta a számára megfelelő programot és örömmel, élményekkel, feltöltődve tért haza a városnapi rendezvényekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában