Buli

2024.07.01. 17:00

Fergeteges Edda-koncerttel zárult a Bükkaljai Borfesztivál Bogácson

A 30. Borfesztivál zárásaként az 50 éves Edda töltötte meg a bogácsi rendezvényparkot, fantasztikus hangulatot teremtve.

Gárdonyi Edina

Fergeteges koncertet adott Bogácson az Edda

Forrás: edda

A legfanatikusabb rajongók már órákkal a koncert előtt a színpad előtt álltak, hogy az első sorokban élvezzék a bulit. Az óvodásoktól a nyugdíjasokig, EDDA pólós, fejpántos tömeg özönlött minden irányból a színpad elé. Egy fiatal pár Egerből érkezett, nagyon örültek, hogy a közelben lép fel Pataky Attila és zenekara, évtizedek óta rajonganak a zenéjükért. Remélik még sokáig ilyen aktív lesz a zenekar, rendszeresen járnak a koncertjeikre.

edda_koncert_bogacs_bukkalja_borfesztival
Fergeteges hangulatot teremtett az EDDA Bogácson
Forrás: Facebook / EDDA Művek

Pataky aláírta az ereklyéket

Fábián Adrienn és Szűcs Andrea büszkén mutatták az új EDDA pólójukat. Adrienn elmondta a boon.hu-nak:

Salgótarjánból jöttünk, csak az EDDA miatt. Hatalmas rajongók vagyunk és minden alkalommal veszünk pólót is. Ma ezt biztos, hogy aláíratom Attilával

 – osztotta meg a koncert előtti terveit. A nyolc órakor kezdődő buli előtt Pataky Attila lement a színpad elé és aláírta a rajongók ereklyéit, beszélgetett, fotókat készített velük, megalapozva a hangulatot.

A koncertről készült videók, fotók és a zenekar közösségi oldalán olvasható rajongói bejegyzések alapján az EDDA felejthetetlen élményt adott több ezer embernek.

A koncert előtt beszélgettünk Pataky Attilával, az interjút hamarosan olvashatják portálunkon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!