A kaszinók világa

2023.05.26. 12:25

Újra Las Vegasban Majka

A Szerencsejáték fővárosából, Las Vegasból posztolt facebook és instagram oldalán az ózdi rapper, Majka.

Fotó: MW

Ha a #DriveYourStoryszemlélet szerint élsz, mindig tudod, merre tovább – írja a posztban. Majka többször nyilatkozta, hogy második otthonának tekinti Las Vegast, és nagyon kedveli a kaszinók világát.

„Számomra a szerencsejáték elsősorban a szórakozásról szól: imádok ülni az asztalnál, froclizni a többieket, semmitmondó, férfias témákról beszélgetni, és akkor semmi mással nem foglalkozni, csak a játékkal. Arról, hogy milyen összegeket nyerek vagy vesztek, azért nem szeretek beszélni, mert bizonyos embereknek ez csupán aprópénz, másoknak viszont akár az életüket is képes lenne megváltoztatni. Azt viszont ki merem mondani, hogy a szerencsejátékból inkább pozitívan jövök ki, ami elsősorban annak köszönhető, hogy leginkább kártyázom, amiben jó vagyok” – mondta néhány hete a Blikknek Majka.

Sőt, az ózdi hős már azzal is kacérkodik, hogy nyugdíjas korában kiköltözik az Egyesült Államokba, a szerencsejáték fővárosába. Erről a tervéről nemrég a Hot!Magazinnak, így nyilatkozott:

„Az a terv, hogy a nyugdíjas éveimet szeretném Amerikában tölteni, amikor már a gyerekek is nagyobbak lesznek. Tehát egyelőre nem tervezünk hosszú távra kiköltözni, de szeretnénk házat venni Las Vegasban, hogy az októbertől márciusig tartó időszakot, amikor rossz idő van Magyarországon, kint tudjuk tölteni a melegben. Persze, ezt sem rögtön valósítjuk meg, még egy kicsit gyűjtögetünk az ingatlan vásárlására”.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!