Két nap és három órán át

2023.05.30. 17:00

Guiness-rekordra készül a miskolci Elvis imitátor

Nádaski Attila a Miskolci Egyetemen akarja megdönteni az Elvis-dalok éneklésével eddig legtöbbet eltöltött idő világcsúcsát.

BOON

A Miskolci Elvis

Guinness-rekord kísérlet helyszíne lesz a Miskolci Egyetem.

Az egyetemen tavaly mesterdiplomát szerzett, Elvis Presley imitátorként évtizedek óta fellépő Nádaski Attila a campuson szeretné megdönteni az Elvis-dalok éneklésével eddig legtöbbet eltöltött idő Guinness-rekordját, ami most 43 óra 11 perc 11 másodperc. Nádaski Attila, a „Miskolci Elvis” 51 órásra, két nap és három órára tervezett rekordkísérlete a Miskolci Egyetem Élményközpontjában május 31-én, 9 órakor kezdődik. 

Las Vegasban tanulta

Nádaski Attila, a „Miskolci Elvis” így vall magáról: „2002-ben Kasza Tibor felajánlotta nekem, hogy legyek én az újonnan megalakuló „Matyi és a hegedűs” formáció énekese. Bár az ajánlat kecsegtető volt, én mégis inkább Amerikát választottam. Még ebben az évben kimentem az USA-ba. Majd 2003-ban Las Vegasba vitt utam és ott lestem el a legnagyobbaktól az Elvis imitátor szakmát. Itthon aztán némi felkészülés után 2005. szeptember 17-én sikeresen debütáltam Elvis imitátorként egy 30 perces műsorral. Időközben nagyon sok meghívást kaptam többek között szülinapi partykra, gyerekzsúrokra, esküvőkre, bálokra, falunapokra, leánybúcsúkra, kastélyokba, hotelekbe és több hazai tévébe.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!