Mindenki táncolt szombat este!

2023.03.27. 13:54

Majkáék budapesti Swing show-ja Las Vegasban is megállná a helyét

Harmcinkét ember a színpadon, kilencezer a lelátókon. Nem akármilyen show-val zárta szombat este Majka és zenekara a népszerű Swing turnéjukat Budapesten, az MVM Dome-ban.

Fotó: Vajda Istvan

Megannyi teltházas nagykoncert és nagyszínpados fesztivál fellépés után ezúttal az MVM Dome sportcsarnokban láthatták a rajongók az ország egyik legnépszerűbb előadóját, Majkát. Tökéletes a helyszínválasztás, hiszen itt minden adott volt ahhoz, hogy technikailag egy nem mindennapi produkciót varázsoljanak a színpadra. Korábban még soha nem látott látványelemek, profi táncosok, na meg persze Majka örök slágeréi elhozták Amerikát. Méghozzá swing köntösben.

A kétszeres Fonogram-, háromszoros Bravo Otto-, kétszeres VIVA Comet- és kétszeres Story Ötcsillag-díjas rapper, dalszövegíró, műsorvezető és zenekara meghódította az MVM Dome-ot!

Nem sok időt hagynak a pihenésnek, áprilisban indul a koncert turné és a hírek szerint hamarosan érkezik új dal is Majkától, méghozzá hazánk egyik legközkedveltebb fiatal előadójával.

Az eseményen készült fotók mindent elmondanak:

Fotós: Vajda Istvan
Fotós: Vajda Istvan
Fotós: Vajda Istvan
Fotós: Vajda Istvan

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!