MTK-DVTK meccs visszhangja

2023.03.16. 11:30

Balázs is kivédte volna a kisfiú kapura lövését (szavazásunk eredményével)

A Rádió 1 reggeli műsorvezetői pár nap kihagyás után sorra vették az elmúlt napok legfontosabb híreit. Az M1-esen történt szörnyű tömegbaleset után az MTK-DVTK meccsen történt megosztó védésekről is szó esett.

BOON

Balázsék csütörtök reggeli adásukban a rájuk jellemző humoros hangvételben járták körül a hétfő esti MTK Budapest – Diósgyőri VTK meccsen történt, sokak szerint unszimpatikus, védéseket. Eltérő véleményeket hallhattunk, de leginkább úgy vélekedtek, hogy azért csak be kellett volna engednie Senkó Zsombornak a születésnapos Varga Énok legalább egyik rúgását. Balázs, az ellenérveket képviselve, kihangsúlyozta, nem a legnagyobb bűnt követte el Senkó a dupla védéssel, mivel ez a csalódás motiválóan is hathat a 7 éves kisfiú focista jövőjére. A médiaszereplő humorosan úgy fogalmazott: ,,tanulja meg mi az a regula". Figyelembevéve a meccs állását, és a szerintük vármegyénkre jellemző borsodi lét nyomását (“Sorsod Borsod”) nem tudták elítélni a kapus szigorú hozzáállását. 

Kérdeztük olvasóinkat is, hogy mit gondolnak erről a véleményes DVTK-s döntésről. 63 százaléka szerint be kellett volna engedni a kis Varga Énok góljait. 

A legérdekesebb facebook kommenteket is összegyűjtöttük a témával kapcsolatban:

Igen!!! Elrontotta és szégyellje magát!!!Egyszer ha majd apa netán nagyapa lesz, emlékezzen erre vissza!

A többi kapura lövést kellett volna fogni.

Régen a kezdő rúgás arról szólt, hogy a kezdő körben odapasszolta a labdát a kedvenc játékosának. Ez így volt szép , ez így volt jó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!