Szuper fotók!

2023.02.06. 19:29

Polgár Tünde bikiniben villog, hogy bizonyítsa: nem ciki nem tökéletesnek lenni

Hát, ha nem is tökéletes Tünde teste, de veszettül közel jár hozzá…

BOON

Forrás: Instagram/Polgár Tünde

Három bikinis képet töltött fel magáról az Instagram oldalára Polgár Tünde. A megyénkből elszármazott celeb nem magamutogatásból tette ezt, éppen ellenkezőleg! Arra biztat mindenkit, hogy fogadja el magát olyannak, amilyen.

Az Én testem. A Nap nem bírálja, szépen melengeti. Megtanultam szeretni, pedig nem volt könnyű. Kiteszem ide, 51 évesen, hogy te is tudd, hogy nem ciki nem tökéletes embernek lenni! Hogy nem kell 18 évesen, modellként pórustalanná retusálni a combod, mert félsz, hogy mit szólnak, ha nem tökéletes! Hogy jogod van bármilyen, bármekkora, bármennyire ráncos vagy striás -szeretni! Persze, van aki azt írja majd, hogy: túl gebe vagy, dagadt vagy, löttyedt öregasszony vagy, gusztustalan vagy, milyen gáz a hasad, felháborító, mit mutogatod magad, nem vagy elég izmos, szégyen a te korodban, stb. - a durvábbakat hagyjuk.

 

Mert sok kommentelő az gondolja, hogy azért vagyunk itt, hogy a frusztráltsága és a rossz kedve céltáblája legyünk! Majd ő jól megmondja, ha már a főnökének/férjének/szomszédjának nem merte!

 

Szégyelnem kellene magam? -NEM! Szégyelje magát az, akinek örömöt, pillanatnyi kielégülést okoz a másik emberbe belerúgni!

 

Ez a fotó azért készült egy boldog pillanatban, hogy a velem egykorú, sokszor lesajnált, lejárt az időd, már nem vagy értékes, már nem vagy NŐ - érzésekkel küzdő kortásaimnak segítsek egy kis ösztönzéssel, hogy merjenek szabadok lenni! Szabadok a testszégyenítések, a fiatal lányok lenéző félmosolyai, a nőtársaik fintorgó tekintetei alól! Dobjátok le a mások rosszindulatú véleményének súlyát! Hogy ne rögtön a hibát keressük a másikban, hanem koncentráljunk arra, ami szép és pozitív! Mert mindenkiben van szépség! HOGY MERJÜNK VALÓDIAK LENNI!

 

Eredetileg ezért készült ez a kép, majd belefutottam Grisnik Petra történetébe. A testszégyenítés minden formája elfogadhatatlan! És bármennyire felvértezzük magunkat ellene, és tudjuk, hogy igazán nem nekünk szól de FÁJ! Ideje végre emberként, érző lényként kommentelni, mert lelkeket, életeket tesztek tönkre! És a minek tette ki magát ennek-mondattal jogosultságot adni a bunkóságnak nem Oké!

 

Hosszú út van mögöttem, hogy megtanuljam újra és újra szeretni a testem. Volt, hogy engem is visszalöktetek a gödörbe (küklopsz, rusnyagebe) de mindig rájövök, ha Én, Mi sem állunk ki a gyűlölködés, testszégyenítés, rothadó társadalmi lelkiállapot ellen, azzal milyen példát mutatunk?

 – írta le gondolatait Polgár Tünde a fotók mellé.

Követői mind örömüket fejezték ki a mondandója miatt és egyet értettek azzal, amit leírt, viszont többen is szóvá tették, hogy Tünde teste egyáltalán nem ciki, sőt, inkább irigyelni való. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!