Fél évszázad

2022.10.01. 10:00

Az megvan, hogy ki ő? Segítünk!

„Boldog békeidők a táborban” – ezzel a címmel töltötte fel a legnagyobb közösségi oldalra gyerekkori fotóját. Felismeri?

ÉM

?

Fotó: Meta

Humorista. A kerek évfordulóját jubileumi stand up show-val ünnepli országszerte.

„Boldog békeidők a táborban” – ezzel a címmel töltötte fel a legnagyobb közösségi oldalra gyerekkori fotóját Aranyosi Péter.

Ezzel valószínűleg új műsorát is szertette volna népszerűsíteni, mert hozzátette: „keresem a régi fotókat az Aranyosi 50 -hez". 

A Karinthy-gyűrűs és Miskolci Múzsa díjas humorista a Dumaszínház társulatának is tagja.

A Dumaszínház oldalán így írnak róla: „Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések olykor napokra is elszólítják a gyermekei mellől. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be. A Kabinet Rt. buli- és tömegzenekar jobb keze.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!