Fekete csipkében

2022.08.03. 18:30

Vad fotókkal hangol Tóth Andi Tiszaújvárosra

Tiszaújvárosban lép színpadra szombaton Tóth Andi a Hal a placcon című rendezvényen, ahol a Sky Fanatic és Berkes Olivér is koncertet ad majd többek között.

ÉM

Tóth Andi

Fotó: Hegedűs Márk

Tóth Andi a napokban egy egészen érdekes képsorozattal lepte meg rajongóit az Instagram oldalán. A képeken kifejezetten a vadóc oldalát igyekezett megmutatni, de persze ezúttal is szexi maradt az énekesnő. A fekete csipkés szett bizony nem mutat rosszul Andin.

A Hal a placcon rendezvényt augusztus 6-án a Városház téren tartják. 11.30-tól a Kisbocskor, Pántlika és a Tiszagyöngy Néptáncegyüttes kezd, majd őket követi a Bokréta Citerazenekar és a Tiszaújvárosi Gimnasztráda. 13 órától Badár Sándor, majd Miskolci Balogh Zoltán és zenekara szórakoztatja a nagyérdeműt. 16 órától érkezik Tóth Andi, akit a Sky Fanatic, a Számadó Zenekar, és Berkes Olivér vált a színpadon. A Szent István szobor mögötti területen 15 órától a VagaBanda műsora, majd kutyás bemutató látható, de lesz játszópark, népi játszótér, gasztroutca és vásározók utcája is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!