Borsodi celebfigyelő

2022.07.25. 19:00

Vajna Timi egy meztelen ruhában villogott a görög tengerparton - Fotókkal

Mexikó után Görögországban is megmutatta Vajna Timi, hogy mitől döglik a légy…

ÉM

Forrás: Vajna Tímea/Instagram

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Vajna Tímea a mexikói Tulumból jelentkezett egy vérpezsdítő fotóval, amelynek középpontjában a mellei voltak. A fotó érthető módon nem kis lelkesedést váltott ki a rajongóiból, rengeteg elismerő megjegyzést kapott, amelyben dicsérték, hogy mennyire csinos, sőt volt, aki egyenesen gyönyörűséges hercegnőnek titulálta.

Nos Timi sem a nyaralásból, sem a szexizésből nem vett vissza! A hétvégén már Görögországból, Mykonosról jelentkezett be és tett közzé egy lapozható képsorozatot az Instagram oldalán. Gyönyörű környezetben készültek a fotók, de nehéz a görög tájra koncentrálni, hiszen Timi egy fekete, testhezálló, hálós meztelen ruhát visel, alatta pedig csupán egy melltartót és tangát.

Nem tudni, az arra járó turisták figyelmét mennyire vonta el a látnivalókról Timi szettje. Azt biztos, hogy nem csak a férfi követői fogtak padlót a képek láttán, de még a hölgyek is dicsérik a poszt alatt. Van, aki afelől is érdeklődött, hogyan tartja magát így karban, mert irigylésre méltóan csinos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!