Forró képek

2022.07.26. 18:30

Kiderült: Suzy Krisz Rudival domborít – fotók!

A két sztár nem máshol, mint Gibárton ad randevút egymásnak.

ÉM

Szombaton rendezik meg a gibárti játszótéren az idei Gibárti Nyár című rendezvényt, ahol színes programok mellett a sztárok felhozatala sem piskóta. Mint a rendezvény programjából kiderült, itt lép színpadra majd egymást követően Suzy, illetve Krisz Rudi. A mulatós hercegnő a közelmúltban egy lapozható insta fotósorozatban mutatta meg, hogy milyen jó formában van! A medence partján, merész fürdőruhában készült képek több, mint kétezer szívecskét hoztak az énekesnőnek.

Krisz Rudi pedig Győrből jelentkezett be néhány fotóval a közösségi oldalán egy napja, ahol a női rajongói kis híján szétszedték a sármos énekest. Nem kérdés, hogy mindketten nagy hangulatot teremtenek majd a gibárti színpadon.

Ahol 15. órától izzítják be a bulirakétát, a nap népi fajátékok kavalkádjával indul, a köszöntő, és a Fügödi Dalárda műsorát követően rendőrségi technikai- és kutyás bemutató következik a programban. Nóta-és operett dalok következnek Hircsu Angelikával és Gáspár Annival, melyet slágerturmix követ. 19 órától aztán jönnek a sztárfellépők, előbb Krisz Rudi lép színpadra, majd Suzy mulatós műsora következik ezt követően pedig DJ. Szatmári feat. Szakos Andi izzítja a hangulatot, a napot pedig retrós-mulatós utcabál zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!