Sebestyén Balázst győzte le

2022.07.28. 12:58

Az ózdi fenegyerekből lett a legértékesebb magyar celeb

Kilencedjére készítette el a Forbes üzleti magazin a legértékesebb magyar celebek listáját. Új, részletes módszertanuk alaposan átrendezte a sztárvilág élmezőnyét.

Forrás: Majka/Facebook

Fotó: Vajda Istvan

Majka énmárkája a legértékésebb - derül ki a Forbes idei A legértékesebb magyar celebek listájából. Az üzleti magazin kilencedjére pontozza a hazai sztárok teljesítményét, idén először hat kategória részletes elemzésével állította össze az élmezőnyt. Az új módszertannak köszönhetően izgalmas helycserés támadásokat, nagy előzéseket és meglepő eséseket is látni a magyar celebvilág toplistáján.

Sebestyén Balázs, a lista tavalyi győztese sokáig fej-fej mellett haladt Majkával a dobogó első fokáért: az ózdi rapper az egyik legnézettebb tévés műsorvezetőként végül sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és online jelenlétével előzte be az így második helyre visszaeső Balázst.

Majka annyival kommentelte ezt közösségi oldalán: „Szegény Balázs… ;;;; és még korán is kel..”

Majka neve az elmúlt egy évben – többek között turnéjának, tévés műsorainak és háromnapos lagzijának köszönhetően – kikerülhetetlen lett, énmárkáját kemény munkával csúcsra pörgetve négy helyet átugorva lépett fel a Forbes celeblistájának élére - írja a Forbes.

Érték, nem értékítélet

A Forbes módszertana hat kategóriában osztályozta a celebeket 1-től 10-ig terjedő skálán: ismertségük, láthatóságuk, kedveltségük, hitelességük, pénztermelő képességük és online jelenlétük került mérésre – ezek átlaga adja az úgynevezett Forbes-Celebindexet, ami egy-egy szereplő énmákájának értékét mutatja.

A teljes, összesített lista itt megtekinthető, a celebek részletes, kategóriánkénti értékelése pedig a Forbes augusztusi lapszámában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!