Celebfigyelő

2021.11.23. 07:00

Menyasszony lett Mikó Fanni, megjelent ByeAlex és Majka legújabb száma

Klippremierek, közös fotók, készülő dalok – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

Megjelent Majka és Horváth Tamás legújabb száma, ami a Youtube felkapott zeneszámai közöl jelenleg a 6. helyen van. Ha nem hallottad még ne maradj le róla!

Majka is díjat kapott a B.-A.-Z. Megyei Önkormányzattól a teljes cikk itt olvasható.


Rubint Réka és családja a hétvégén elmentek jégkorcsolyázni természetesen a közös kép sem maradt el, amit Réka Instagramra posztolt.


Deniz is segít a vakvezető kutyák kiképzését. A kampányról bővebben " target="_blank" rel="noopener noreferrer">itt lehet tájékozódni.


Nótár Mary nem lazsál ismét klippemierre készül. Pénteken lesz hallható a legújabb száma, amit Bódi Csabival közösen énekelnek. Mary az Instagram oldalán egy rövid kis kedvcsináló videót is posztol erről.


Az X-Faktor műsorban, ByeAlex csapatában van Alee, akivel egy közös számot készítettek. A Youtube felkapott zeneszámai közöl jelenleg a 3. helyen van.


Megkérték Mikó Fanni kezét, a leánykérés az Egyesült Arab Emírségek egyik szigetén történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!