Lemezpremier

2021.09.18. 18:15

Megjelent Juhász Marci első lemeze

Néhány nappal ezelőtt napvilágot látott a Nomad egykori frontemberének első önálló lemeze, a Sorsszimfóniák.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Facebook

Fotó: Juhász Marci – Hivatalos Oldal

Régóta izgatottan készült erre a pillanatra a múcsonyi énekes, korábban már csepegtetett dalokat, a Borsod Online-nak is nyilatkozott róla ebben a cikkben.

Határtalan öröm

Most azonban határtalan örömmel számolt be közösségi oldalán arról, hogy fizikálisan is kezébe vehette a korongot, amin az elmúlt időszakban keményen és lelkesen dolgozott.

– Azt érzem, hogy az emberek épp olyan szeretettel hallgatják a lemezt, mint amilyen szeretettel készítettem. Ennyi gratulációt, kedves üzenetet még soha nem kaptam. Talán ez most egy kicsit érzelgősen hangzik, de legbelülről jött, régóta ki akart jönni, csak én nem álltam még készen rá. Ezen a korongon az agyamat csak akkor használtam, amikor a hangszereléssel foglalkoztam, sikerült érzelmi hullámokat korbácsolni magamban és örülök, hogy ezeket a „lélek-hullámokat“ a közönségem is érzi.

Vannak még a fiókban

Sokkal több dal született, mint amennyi az albumra került, de azokat nem éreztem még készen erre a lemezre, így azok fiókban maradtak. Szerintem lesznek még hangok a „pincében“, amik majd fel akarnak jönni – árulta el Marci, aki most turnéra indul a lemezzel, ezúton is köszöni a kluboknak a lehetőséget, hogy megmutatja magát és zenéjét.

Szimfonikus átirat

Jövőbeni tervek is bőven akadnak Marcinál, a következő lemezt ugyancsak a születésnapjára, a harminckettedikre tervezi. A naptárba tehát beírható: 2023. február 1., Juhász Marci második albuma.

– Az azt követő, 33. születésnapomra pedig egy szimfonikus koncertet szeretnék. A két lemezről kiválasztanék tizennégyet, amelyeket szimfonikus nagyzenekarra hangszerelünk majd át. Nagypapám testvérének a fia, Nahaj Gábor nagybőgőn játszik, ő fog segíteni benne, ha egyszer eljutok odáig. Viszont addig még nagyon sokat kell „Merni Akarni Tenni Tudni“, ahogy már barátaim, a Road zenekar is megírta – tette hozzá az énekes.

(A borítóképen: Juhász Marci új lemezével/Juhász Marci – Hivatalos Oldal)


https://boon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/egyszeru%CC%8Ben-csak-ko%CC%88ru%CC%88lo%CC%88lel-juhasz-marci-uj-dala-5776739/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!