Videóklip

2021.07.28. 19:15

Új dallal jelentkezett a mezőkövesdi Mhorai

Július 23-án Wolves címmel jelent meg a borsodi deathcore banda új videóklipje, de más hírekkel is szolgálunk a zenekar háza tájáról.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Februárban mutattuk be a mezőkövesdi, a modern death metal, deathcore stílusban zenélő Mhorai zenekart. Akkor még nem volt teljes a banda, ugyanis fix dobos híján voltak, tél végén kezdték el keresni a megfelelő állandó tagot.

Most úgy fest, sikerült, az elmúlt hetekben hivatalosan is csatlakozott a zenekarhoz a veszprémi dobos, Magvasi Bence, így végre megkezdődtek a próbák és a felkészülés a bemutatkozó koncertekre.

Az első koncert október végén, hazai pályán lesz, a mezőkövesdi Boomerang Klubban, a pontos időpontot a zenekar hamarosan nyilvánosságra hozza hivatalos Facebook-oldalán.

Addig is itt az új dal, amit más, korábbi dalszövegükhöz hasonlóan a szürke farkasok inspiráltak. Hallgasd meg nálunk!

Ez a dal immáron a negyedik és egyben utolsó kislemezük a 2021. szeptember 26-án érkező Hegemony című nagylemezről. Az összes dal elkészült, összesen tizenegy felvétel kapott helyet rajta, köztük egy feldolgozás bónuszdal is. A korong hamarosan fizikai formában is előrendelhető lesz, amiről szintén hírt adnak majd a srácok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!