Celebfigyelő

2021.06.07. 20:00

Itt a nyár, Veréb Tomi új szerepben tündököl, Majka új dallal rukkolt elő

Jönnek a nyári slágerek, forognak a klipek, készülnek az albumok. Ne maradj le celebhíreinkről!

Bukovenszki-Nagy Eszter

A vér nagykövete újra lecsapott. Aranyosi Péter ezúttal Kadarkai Endre riportert bírta rá a véradásra, akciójukról videó is készült,


Juhász Marci eljátszotta élőben is a Süllyedő hajót, így fog hangzani a koncerteken, nektek hogy tetszik?


Újabb dögös fotókat posztolt magáról Instáján Vajna Timi.


Deniz nosztalgiázott egyet Egerben. Mint posztjából megtudtuk, a rapper a hevesi megyeszékhelyen járt ugyanis főiskolára.


Egy új oldalát mutatta meg Veréb Tomi: műsorvezetőként debütált. Az énekes nem riad meg a kihívásoktól, ezt példázza az is, hogy új szerepben próbálta ki magát. Sok sikert kívánunk hozzá!


Saját bevallás szerint is imádja Pál Dénes, hogy ismét pörög az élet. Fel is vette a fordulatszámot, még nyilvánosságra sem került legújabb videóklipje, máris rögzítik a legfrissebb dalt.


Kihasználta a jó időt Rubint Réka és Schobert Norbi is, nyeregbe pattantak és motoroztak egy nagyot.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 


Hallgass bele ByeAlex és Manuel legújabb közös számába, ami hamarosan napvilágot lát. Az énekes egyébként a vasárnap ünnepelte születésnapját, ezúton is boldog szülinapot kívánunk neki! Ennek apropóján a noizz.hu összeszedte életének és karrierjének eddigi legfontosabb állomásait, amitől rendesen meghatódott Alex, ahogyan a rajongók töménytelen mennyiségű köszöntésétől is.


Hajnali fény címmel jelent meg Majka legújabb klipje, a dalt Agárdi Szilvivel közösen készítette,

„Imádtam Agárdi Szilvivel ezt a közös munkát, a humorát és hogy mindig ilyen jókedélyű! ❤️❤️

Üdítő volt, ahogy reagált a poénokra, bármiről tudtunk tabuk nélkül beszélgetni. A közös munka hatására meghívtam Szilvit a Budapest Parkos koncertünkre, ahol élőben is felcsendül majd a dal.”

– írta az énekes közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!