Celebfigyelő

2021.05.11. 07:00

Nótár Mary régóta várt duettpartnerrel dolgozik, ByeAlex újra mentor

Ha hétfő, akkor celebhírek – ne maradj le semmiről!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Facebook

Hazalátogatott Mikó Fanni és testvére, Zsófi. A gyönyörű nővérek Insta sztoriban osztották meg, hogy a hétvégét Miskolcon töltötték.


Úgy fest, a szépségeinket honvágy gyötörte, ugyanis Vajna Timi is visszatért Magyarországra – Budapestről csekkolt be.


Pál Dénes is Miskolcon járt, méghozzá vadiúj klipjét forgatta. Kollégánk elcsípte és készített néhány exkluzív fotót a forgatásról.

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/exkluziv-pal-denes-klipforgatasan-jartunk-5436619/


Mint mi is hírt adtunk róla, ByeAlex ismét az X-faktor mentora lesz. Persze a zenéléssel sem áll le, szombaton új klipet forgat.


Felpörgött az élet Deniz körül. Mint írja, megjelent két dal, két videóklip és zsinórban hét interjút adott és végre a barátaival is találkozott. Akár csak a régi szép időkben.


Megszokhattunk már Veréb Tamástól, hogy nem tartozik a kifejezetten zárkózott sztárok közé. Szívesen megosztja életének örömteli és kevésbé boldog pillanatait, a gondolatait is, nem csak a dalain keresztül. Néhány napja arról írt közösségi oldalán néhány őszinte gondolatot, hogy mit tanult meg ebben a nehéz helyzetben.


Megjelent Juhász Marci vadonatúj klipje, amiről elárult néhány kulisszatitkot nekünk az énekes – a cikket itt olvashatod.


Hoppá! Nótár Mary és KisGrófó közös duettet készít! A kommentek között Bódi Csabi hozzászólását is megtaláljuk: az énekes azt írta, mindenki erre várt hosszú évek óta. És te?


Valószínűleg nincs egyedül Aranyosi Péter azzal, hogy bár imádja a gyerekeit, de örül annak, hogy újra mehetnek iskolába. Igaz?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!