Celebfigyelő

2021.05.31. 20:00

Mikó Fanni szexi binikis fotójától tátva marad a szád

A gyereknapról sztárjaink is megemlékeztek, ki így, ki úgy, és végre pörög az élet. Ne maradj le heti celebfigyelőnkről!

Forrás: Instagram

Fotó: Eszter Bukovenszki-nagy

Mikó Fanni, Pál Dénes, Juhász Marci és Veréb Tomi elmesélte legemlékezetesebb gyereknapját a Borsod Online-nak, a szívmelengető sztorikat alább olvashatod. Sőt, a szépségkirálynő egy máshol eddig nem látott családi fotót is megosztott velünk!

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/ezek-voltak-a-legemlekezetesebb-gyereknapok-sztarjaink-eleteben-5491027/

Néhányan közülük azóta maguk is szülőkké váltak, Pál Dénes mellett Kiss Ádám osztott meg május utolsó vasárnapján olyan fotót, melyen a gyerkőceikkel vannak – szigorúan cenzúrázva, hiszen féltve őrzik a kicsik kilétét a nyilvánosságtól.


A Hooligans dobosa, Kiss Endi lányai már nagyobbak, és sosem rejtette véka alá, mennyire büszke a családjára. Ezúttal Instájára posztolt egy közös fotót a gyönyörű hölgykoszorúban.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 


A kedves családi sztori után igencsak forró pillanatokat okozott a 2020-as Miss Intercontinental legfrissebb Insta-fotója. Mikó Fanni hibátlan alakján tökéletesen fest ez a tűzpiros bikini, nem találunk szavakat, mennyire szexi!

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 


Újabb ízelítőt adott szólóalbumából Juhász Marci, egy melankolikus, nosztalgiázós, hazahúzós dalt. Neked hogy tetszik?


Újra a húrok közé csapott Nótár Mary. Egész jól megy már neki a gitározás, nagyon ügyes!


Mint megírtuk, Majka Facebook-posztjában gratulált a Chelsea FC magyar másodedzőjének, Lőw Zsoltnak a BL-győzelemhez.

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/szivekkel-gratulalt-majka-a-chelsea-magyar-masodedzojenek-5492935/


Rengeteg hozzászólást kapott az a fotó, amit az énekes a minap osztott meg, mindössze a tőle megszokott, ám sokatmondó fekete szívvel. De mi ez a könyv, amit ByeAlex olvas?

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/mit-olvas-byealex-5493133/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!