klippremier

2021.05.07. 08:00

Cinkosan összekacsintós dallal emlékszik nagypapájára Juhász Marci

Nézd meg nálunk elsőként Juhász Marci új videóklipjét, a Borsó meg a héját!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Juhász Marci Facebook oldala

A Csillag születik című tehetségkutatóban felbukkanó egykori népdalénekes kölyök a szemünk láttára nőtt fel és valósítja meg álmait. A tévés megmérettetés után a Nomad zenekar énekese lett, majd nemrégiben kiszállt a bandából és szólókarrierbe kezdett. De ő mégsem felejti el, honnan jött. Gyakran emlegeti szülőhelyét, Múcsonyt, és nem fél megmutatni érzelmes oldalát sem, hiszen közösségi oldalán rendszeresen közzétesz gyerekkori, családi fotókat. Nagymamája nagyon közel áll hozzá, most pedig 11 évvel ezelőtt elvesztett papójáról vall legújabb szólódalában, akiről azt mondta: mindenkinek ilyen nagyapát kíván.

A csibészes dal olyan, mint egy cinkos összekacsintás, amit a legnagyobb jókedvvel éneklünk egy augusztusi tábortűz vagy egy délutáni bogrács mellett állva. Mosolyt csal az arcunkra, mégis könnybe lábad tőle a szemük, megható ez az összetartozás még ennyi év után is.

– 11 éve már, hogy papó elment és itt hagyta a borsót. De a borsó azóta is vigyáz magára, mert megígérte papónak. Na jó, kisebb-nagyobb sikerekkel – kezdte viccesen a történetet Marci. – Nagyapám nem volt egy szent ember, de amikor megszülettem, hirtelen rettenetesen megváltozott, csak én léteztem onnantól számára. Kötelességének érezte, hogy mindent megmutasson nekem. Például hogy kell motorozni háromévesen, vagy melyik dinnye jó. Folyton mulattatott a zsivány tréfáival, amiket imádtam. Jó ember volt, én pedig hűségesen követtem minden csínytevésben, egészen 2010. április 1-ig. Milyen véletlen, pont bolondok napján ment el. Vagy talán nem is véletlen?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!