Celebfigyelő

2021.04.12. 20:00

Nagyot szólt a Hooligans új albuma, Majkáék hátborzongatóan ütős előzetese

Talán a tavasz az oka, de igencsak pörög az élet celebjeink háza táján. Csekkold te is!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: YouTube

Fotó: Eszter Bukovenszki-nagy

Hihetetlen mennyi energiája van Rubint Rékának! Igaz, talán ez a legjobb terápia, ha az ember szíve nagyon fáj: lefoglalni minden percet és alaposan lefárasztani magunkat. Réka ezt aztán kimaxolja.


ByeAlex és Schnellbach Dávid a teraszon lazított egy gitárral, kicsit vízipipázva, énekelgetve a Vodka című számot. Nekünk bejön ez a hangulat.


Nótár Mary szintén nem bír leállni. A folyamatos forgatások mellett egyfolytában készül valamivel, még ki sem hűlt legfrissebb klipje, már a jövő héten készül is a következő. Elképesztő ez a tempó!


Szobafestő buli volt Veréb Tominál. Az énekes nem volt rest hengert ragadni és létrára mászni, készül az otthoni kis zeneszobája.


Hoppá! Nagyot szólt a Hooligans új albuma, a Zártosztály! Az első héten a top 40-es eladási listán azonnal az élen nyitott!


Megyénk hírességei közül Pál Dénes számolt be elsőként arról, hogy ő már megkapta a koronavírus elleni védőoltást.


Hátborzongatóan ütős előzetessel harangozta be Majka & Curtis új klipjüket, a Szavak nélkült. Nézd meg te is!


Jó látni, hogy valóban békésen vált el egymástól Juhász Marci és a Nomad zenekar. Az énekes a minap osztott meg egy Cicóval közös fényképet, amihez írja is, hogy örökké barátok maradnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!