Celebfigyelő

2021.04.19. 20:00

Megríkatta férjét Rubint Réka, újra interjút adott ByeAlex

Forgatások, új projektek születőben és interjúk – nem jellemző a tavaszi fáradtság a borsodi sztárokra, az egyszer biztos! Csekkold celebhíreinket!

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Facebook

Igazán különleges és gyönyörű ajándékkal lepte meg Rubint Réka férjét, Schobert Norbit az ötvenedik születésnapján: egy 1976-os, égszínkék Cadillac Eldoradóval. Az amerikai stílusú meglepetés bulit és a kocsit egy évig szervezte Réka, aki még egy pin up stílusú fotósorozatot is készíttetett a jeles alkalomra.

Olyannyira jól sikerült a meglepetés, hogy Norbi sírva is fakadt, hiszen ez volt álmai autója, aminek az ülésébe még a monogramját is belehímezték. Nagyon nehéz ajándékot venni a férjének, mert mindent meg tud teremteni magának, éppen ezért látni az örömöt az arcán és azt, hogy mennyire meghatódott, egyszerűen csodálatos volt – nyilatkozta Réka a Blikknek.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 


Az elmúlt időszakban ByeAlex minden interjúkérést visszautasított, most azonban megtört a jég, és kivételt tett. Milyen jól tette, hiszen úgy látszik, a rajongói ki voltak már éhezve rá: a videóinterjú a felkapottak között van a YouTube-on.


Vasárnap este megjelent Majka & Curtis új klipje, a Szavak nélkül, melyről itt írtunk. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Majka Facebook-oldalán a megosztásnál már 18 ezren reagáltak rá, és elárasztották elismerő kommentekkel. Nézd meg nálunk te is!


Pál Dénes után most Nótár Mary is megosztotta rajongóival, hogy megkapta az első oltást.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emellett pedig a hétvégén leforgatták a mulatós királynő legújabb videóklipjét, amit hamarosan a közönség is láthat.


Valami újdonsággal készül Veréb Tomi. Egyelőre csak titokzatosan meglebegtette a hírt, mi pedig nagyon várjuk, mi is az az új projekt.


Juhász Marci feldolgozta az egyik kedvenc dalát. A Sokkal jobb jónak lenni című Road nóta sajátos Marci-értelmezését a zenekar énekese, " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Máté is megosztotta saját Facebook-oldalán.


Deniz sem tétlenkedik a kórházi kitérője után: kevesebb mint egy hét múlva klippremier!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!