Videóklip

2021.03.30. 19:30

Kilenc hónapnyi hallgatás után új klippel jelentkezett a Follow the Flow

A Régi mese kalandos úton vált a Varázslatos Magyarország fotópályázat „zenéjévé”. A klipről és a tervekről a zenekar énekese, Szakács Gerő mesélt nekünk.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: David Bodnar

– A tőlünk már jól ismert, utazós hangulatú dallam egy ideje már megszületett, amikor megkeresték a zenekart a Varázslatos Magyarország projekttel. A fotópályázat lényege, hogy a pályázók felfedezik és megörökítik az ország szép helyeit, rávilágítva ezzel arra, hogy az országhatárokon belül is rengeteg csoda vesz minket körül, amiket a mi felelősségünk megőrizni az utókornak – mesélte kérdésünkre Gergő.

Egy profi stábbal két napon keresztül dolgoztak a srácok egy stúdióban. Bár nem ezzel a videóval terveztek ilyen hosszú idő után visszatérni, Gergő reméli, hogy a közönség szeretni fogja a dalt. Az új album munkálatai nagyon előre haladtak az utóbbi időben, így amint a korlátozások lehetővé teszik a forgatásokat, sorban érkeznek majd a friss dalok.

Arra is kíváncsiak voltunk, mivel foglalkozik a most már igencsak hosszúra nyúlt kényszerpihenő alatt a zenekar dalszerzője.

– Elég intenzíven írok, 2020-ban tíz dal jelent meg, amihez közöm volt. Idén szeretnék még produktívabb lenni, ha ez lehetséges. Úgy érzem, sok mondanivalóm van, szeretném felhívni a figyelmet a számomra fontos dolgokra, ehhez keresek mindig valami felhajtóerőt. Az elmúlt egy évben főként valamilyen kültéri sporttevékenységből merítkeztem, mostanában viszont újra elkezdtem olvasni, így gondolatban utazom messzebbre, és zongorázni is tanulok, amik újabb ingerek ahhoz, hogy új dalok születhessenek – mesélte Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!