Koncertajánló

2020.09.03. 20:30

Mohikánok újra Miskolcon

A Budapest – Miskolc tengelyen alakult és működő Mohikán zenekar szeptember 4-én, pénteken újra a Miskolcon játszik.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: KOVACS-SANDOR

Bár a Collins Club nemrégiben nevet változtatott, és ezután 6ix9ine Club Miskolc néven működik tovább, a bulik változatlanul dübörögnek a belvárosi rock klubban.

Nyár elején beszámoltunk róla, hogy a karantén alatt sem tétlenkedett a Mohikán zenekar: különleges kísérlettel rukkoltak elő, ismert színművészek szavalták a Mohikán zenekar szövegeit. Azóta ismét járhatunk koncertekre is, most pénteken ismét várják a miskolci bulizni vágyókat.

– Ezt az évet mi sem így terveztük, de ha másképpen alakul, ez a klub buli akkor is a terveink között szerepelt volna. Szeretünk Miskolcon játszani, nekem külön öröm, hiszen a hosszú budapesti élet után „hazaugrottam” családot alapítani, így egy ideig biztosan újra miskolci leszek. Bár legbelül mindig az voltam és leszek is – mondta Nagy Tibor István, a Mohikán dalszerző frontembere.

A pénteki koncerten a korábbi két lemez dalai mellett a készülő harmadik korong gerince is hallható lesz, mely hamarosan megjelenik.

(A borítóképen: A Mohikán zenekar)

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!