Buliajánló

2020.08.06. 19:00

Ezen a hétvégén is buli van!

TikTok Slágerek Éjszakája, metálbuli, Szakács Gergő koncertje: mutatjuk, hol lesznek a legnagyobb partyk a hétvégén.

Forrás: ÉM

Augusztus 7., péntek

19.00 Collins Friday Night dj Révész Zolival a miskolci Collins Clubban

A legjobb zenéket ígéri a klub legnagyobb lemezlovasa. Húzós este lesz, az biztos.

20.00 Szakács Gergő koncertje a miskolci Helynekemben

Zongora: Tempfli Erik, octapad: Jancsovics Máté

Az eseményen a jól ismert saját dalok mellett (Idő, Hanghajó, Haladok) felcsendülnek az eddigi kollaborációk gyümölcsei (Pilvaker-slágerek, Minden té­ve­­dé­sem), valamint fiókból előhúzott korai szerzemények is. Szakács Gergő magyar énekes, zeneszerző és szövegíró. Országos ismertségét az első magyar X-Faktornak köszönheti, ahol Kőrös Noémivel Mimi & Gergő néven erősítették a csapatok táborát. 2014-ben felbukkant a Rising Starban is. 2015-ben az A Dal című műsorban

az Ősz utca című dalával a legjobb 30 dal közé jutott.

21.00 TikTok Slágerek Éjszakája a miskolci Rockwell Klub szabadtéri színpadán

Face & dress kontroll

Savage Love, Blueberry Faygo. Egy éjszaka, ahol az összes top sláger felcsendül...

21.00 Mályi Beach 3.0 a Mályi-tó partján

Fellépők: Essemm, Christopher, Tiah, Márton Boy, Dj Split

A nyár legütősebb és legnagyobb bulija következik. A megengedett 500 fős limit betartásával egy felejthetetlen partikavalkádnak lehettek részesei.

21.00 Ciao Bella – Manuel és Lmen Prala a Vadna-Parkban

0.00 Lmen Prala, 2.00 Manuel

Ki ne látta volna a nagy pénzrablás című sorozatot, vagy ki ne hallotta volna a Bella Ciaót? Készen állsz a régió és a megye legnagyobb szabadtéri bulisorozatának következő felvonására? Ami most nem Bikini Pool Party, hanem egy egészen más, extrákkal feltűzdelt, egyedülálló est lesz. Ha teheted, érkezz pirosban! Manuel, a 18 éves fiú számára, mindig a zene jelentette a kiutat a rossz otthoni körülmények közül. Elsősorban a rap műfajában érzi otthon magát, de a melankolikusabb dalok is jól állnak karcos énekhangjához. Dalokat ír, az X-Faktorban is saját dallal debütált, amit hatalmas érdeklődés övez a mai napig.

Augusztus 8., szombat

19.00 Skaltrax és Killer Surprise a miskolci Collins Rock Clubban

21.00 Killer Surprise, 22.15 Skaltrax

Fotó: ÉM

A jelenlegi Killer Surprise 2008 nyarán született meg, igazából innen számítják a Killer Surprise-t. 2009 áprilisában elkészült egy kislemez, amely a Nibiru nevet viseli. Dallamos gitár-, vokáltémák, feszes tempók uralják a terepet, és amennyire csak lehet, az egyediségre való törekvés a cél, valamint minél több (minőségi) koncert lebonyolítása teljes energiával. Tagok: Török Béci – ének, gitár, Beregi Dani – gitár, Puskás Geri – basszusgitár, Smál Jocó – dob.

Fotó: A zenekar fotója

2018. május 11-én, egy pénteki napon debütált a Skaltrax nevű borsodi formáció. A kazincbarcikai Diamond Rock Club adott otthont első fellépésüknek. A magukat dallamos death metalt játszó bandának aposztrofáló zenekar meglepően sok fizetővendéget vonzott be a Diamondba. Ez két okból is kellemes csalódás volt, hiszen manapság a mainstream bandákon kívül igencsak gyér a látogatottsága a klubkoncerteknek, ráadásul egy majdnem ismeretlen együttesről volt szó.

20.30 Helyneked Terasz 2020 vol. 2 a miskolci Helynekemben

Fellép a Jack Holler

A Jack Holler zenei világa legfőképp az amerikai soul- és blueszenéből táplálkozik, de a kísérletezőkedvnek és a tagok eltérő zenei múltjának köszönhetően az egyéb műfaji kitekintések sem szo­kat­lanok.

21.00 Katlan Retro Party a Tokaj Fesz­ti­vál­kat­lan­ban videódiszkóval

A lemez­ját­szók­nál: Dj Dezi

Úgy táncoltál régen, mint a Hip Hop Boys? Számodra is felidéz egy kellemes emléket a „What is Love”? Tomboltál a legnagyobb Eurodance- vagy Euro Pop-slágerekre? Ha igen, ez lesz a te bulid. Gyere, és éld át újra a régi partik varázslatos hangulatát! Óriás kivetítőkön, videóklipek segítségével hozzuk vissza az aranykor diszkóhangulatát a ’80-as, ’90-es, 2000-es évek legnagyobb slágereivel karöltve.

Augusztus 14., péntek

19.00 Dos Diavlos: Ganxsta és Vilkó a Collins színpadán

Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben.

Takács Vilkó

Takács Vilkó is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük. De hozzá kapcsolhatjuk a MEn In The Boksz (Alice in Chains), a Nirvana tribute, Holywood Rose (Guns N’ Roses tribute) formációit is. Sőt, 10 éve foglalkozik egy szál gitáros estekkel.

Innen jött az ötlet, hogy a két ördög összefogjon és alkosson. 2019-ben indították útjára azt az akusztikus duót , ahol klasszikus blues és rockabilly dalok mellett saját szerzemények is felcsendülnek. A formáció pedig a Dos Diavolos nevet kapta.

21.00 Teswér-koncert a miskoIci Rockwell Klubban

A hatályos jogszabályok tekintetében, csökkentett létszámú rendezvényt tudnak tartani (500 fő), így a jegyek is korlátozott számban érhetőek el

Teswer

Először Miskolcon az a fiúcsapat, amely 1 évvel ezelőtt kezdte el a közös zenélést, de azóta a zenéjét már egy ország énekli. A Rockwell Summer Edition következő fellépő csapata nem más, mint a Teswér. Hibrid ezt mondta: „Az ötletadó Flex barátom volt, ő küldte át az alapzenét, aminek licencét a BeatStarson vásárolta. Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert bele is csúsztunk abba a történetbe, hogy Magyarországról már felhasználta más is. Igaz, annak elenyésző a nézettsége, de azért kaptunk pár kommentárt ezzel kapcsolatban… Szóval ott tartottam, hogy a Flexi átküldte az instrut, és mondta, hogy hívjuk be Fiatal Veteránt, aki egyből el is vállalta. Éreztem, hogy Imirnek is testhezálló a téma, tetszett is neki a nóta, aztán összeállt hirtelen a kép, illetve a dal, amit február elsején ki is raktunk a csatornámra mindenféle elvárás nélkül, aztán ott találtuk magunkat a felkapottak közt középmezőnyben. Ezzel a lendülettel összeraktuk a „Feledem” című dalt is, amit mindannyian olyan erősnek éreztünk, hogy forgattunk rá egy klipet Matuzzal. Amikor töltöttem fel a klipet, túl hosszúnak találtam kiírni címsorba mindenki nevét, aztán a közös chatben megkérdeztem a többieket, hogy mit szólnak, ha innentől kezdve „Teswér” csapatként működünk.”

22.00 L. L. Junior a miskolci Block Bistróban

Korhatár 18+, a beléptetés jogát fenntartják!

LL Junior

Augusztus 15., szombat

19.00 Ballantine’s Party a miskolci Collins Clubban

Minden a bizonyos ital körül forog.

Augusztus 30., vasárnap

Rúzsa Magdi koncertje a diósgyőri Lovagi tornák terén

Rúzsa Magdi

Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legszimpatikusabb énekesnője, a „kishegyesi díva” a Lovagi tornák tere színpadán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!