Koncertajánló

2020.07.29. 17:00

Miskolcon koncertezik először a karantén után a Razzia

Legutóbb februárban járt a Collinsban a zenekar, szinte ők zárták a bulis időszakot a járványügyi helyzet előtt.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Novák Norbert

A több mint három évtizedes múltra visszatekintő kazincbarcikai banda újra a megyeszékhelyre látogat, július 31-én pénteken. Bojti Vilmos dobossal készítettünk villáminterjút a koncert és az elmúlt időszak kapcsán.

– Természetesen mi is betartottuk az óvintézkedéseket, így sokáig nem voltak próbák, online tartottuk a kapcsolatot. Mihelyt lazult lett a helyzet, elkezdtünk újra zenélni és „csapatépíteni”, bográcsoztunk és megvitattuk a dolgainkat – mesélte Vilmos. – Az elmúlt időszakban gyakoroltunk, s bár a teljes, új műsor még nincs egészen kész, azért újdonsággal is készülünk a miskolci bulira, ami egyébként az első fellépésünk lesz a járványhelyzet óta. Egy új dalt írtunk Ítélet címmel, ezt a pénteki koncerten már hallhatja a közönség, így változatosabb lesz a műsor, mint az év elején, közel két órás őrülettel készülünk.

Íme egy videó a februári miskolci buliról:

A zenekar korábban elárulta nekünk, hogy egy akusztikus műsorral szeretnének visszatérni, ez azonban a pandémia miatt egyelőre csúszik. Ezen kívül is vannak terveik, de jelenleg első sorban a lehetőséget szeretnék kihasználni és sokat koncertezni; ezúton is köszönik a meghívást a Collinsnak. Aki pedig Razziás pólóban csápolna az első sorban, az beszerezhet egyet a koncert előtt, ugyanis merch pulttal is készül a zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!