Koncertajánló

2020.07.15. 13:30

Budapest mellett csak Miskolcon lesz Hobo 75 koncert

Az eredetileg július 11-ei, koronavírus-járvány miatt elhalasztott életmű koncertet augusztus 28-án tartják meg a Gárdonyiban.

Hobo. Harmincöt éves a Vadászat című albuma

Fotó: Derencsényi István

Az év elején indult turnét félbeszakította a járvány, most azonban újra színpadon láthatjuk a legendás zenészt. Az egyébként is grandiózus fellépés különlegessége, hogy az év fő attrakciójaként számon tartott, rengeteg meglepetést tartogató decemberi Aréna koncert előtt kizárólag Miskolcon látható a Hobo 75 életmű est. Épp ezért a szervezők azt javasolják, hogy érdemes időben jegyet váltani a szabadtéri bulira, melyek a héten már megvásárolhatóak.

Miért épp a Gárdonyi?

– 2018-ban volt egy telt házas Hobo koncert az Adyban, ezért gondoltuk, hogy ezúttal legyen inkább a Gárdonyi parkban, mert ott sokkal többen elférnek. Illetve azért is jó választás az életmű turné miskolci állomásának a Gárdonyi, mivel a ’70-es évek végén, ’80-as évek elején a Hobo Blues Band rendszeres fellépő volt – mondta érdeklődésünkre Hímer Bertalan Paya szervező.

„Jó érzés visszatérni abba a városba, ahol annyi mindent csináltam már. Koncerteztem, játszottam a színházban, volt klubom a »Molnár Bélában«, és előadóestjeim nagy részét is bemutathattam Miskolcon” – nyilatkozta korábban az Északnak Földes László Hobo.

Közreműködik: Földes László Hobo – ének, Kiss Zoltán – gitár, Csaba Pengő – nagybőgő, basszusgitár, Igali Csanád – billentyűs hangszer és Gál István – dob, ütőhangszerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!