Koncertajánló

2019.12.12. 15:00

Tisztelgés Cipő emléke előtt az eredeti gitárossal

Idén is megtartja hagyományőrző év végi közönségtalálkozóját a JAMR-Tóth Zoltán (REPUBLIC 1990-2013) Kék és Narancssárga Produkció, ezúttal december 14-én szombaton, a Collins Rock Klubban.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: JAM Republic Facebook oldala

A Republic zenekar legendás énekese, Bódi László „Cipő” 2013. március 11-én végleg a mennybéli zenekar tagja lett, zenészbarátai, kollégái és a rajongók azonban máig őrzik az emlékét. A 2014 óta működő miskolci zenekar az egykori Republic taggal, az egyébként szikszói születésű Tóth Zoltánnal ad koncertet a belvárosi klubban szombaton. A gitáros fellépése egyébként már állandó része a miskolci srácok koncertjeinek.

„Nagyon őszintén és szeretetteljesen gondozzák a Republic és Cipő emlékét, pontosan ezért vagyok időnként nagy örömmel velük és közöttük. Szimpatikus az a tiszteletteljes hozzáállásuk, amellyel a múlt felé fordulnak” – nyilatkozta a Lokálnak egy korábbi interjúban Tóth Zoltán.

A JAM Republic Cover Bandként megismert zenekar jellegzetessége, hogy igyekeznek az eredetihez vagy ahhoz leginkább hasonló módon játszani a Republic dalait. A hétvégi koncerten megelevenednek a jól ismert nóták, így a rajongóknak ott a helyük szombaton a Collinsban.


[eweb-voting id="3956916"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!