Buliajánló

2019.11.14. 18:30

Depresszió koncert, retró partik, és Király Viktor bulija ezen a hétvégén

Készüljetek a következő nagy bulikra!

Depresszió zenekar

Forrás: ÉM

November 14., csütörtök

 

16.00 I. BeerLAN – Retro LAN-party a miskolci Corner Stage-ben

Az első nagy sikerű Summer Retro LAN-partyt folytatva itt az új BeerLAN Retro LAN-party

Aki később tud jönni, az sem baj, próbálunk inkább hentelős játékokat tolni, hogy bármikor bárki be tudjon kapcsolódni vagy lelépni egy cigi- vagy sörszünetre. Aki nem vesz ki szabit, kólázhat is és előbb leléphet.

22.00 ME Retro Party a miskolci Rockwell Klubban

Face and Dress control

Ha csütörtök, akkor visszarepülünk az időben, és végigbulizunk egy egész éjszakát a sokak által kedvelt örök slágerekkel.

November 15., péntek

 

20.00 Depresszió Nehéz szó lemezbemutató koncert a Helynekemben

20.00: Kapunyitás 20.30: Vendég: Burnout 21.30: Depresszió

A Depresszió egy magyar rock/metál együttes. A öttagú zenekar 1999 végén vált teljessé. A már egy ideje együtt zenélő három alapító taghoz (Halász Ferenc – ének/gitár, Nagy Dávid – dob, Reichert Roland – basszusgitár) 1999 végén csatlakozott Hartmann Ádám, és ezzel már véglegesen megalakult a Depresszió. Az év eleji felkészülések közben már klubkoncertekkel elindult a zenekar. Első nagylemezüket 2000 augusztusában rögzítették. Hét stúdióalbumot, egy EP-t és három DVD-t adtak ki ezidáig. 2014-ben az együttes bekerült A Dal 2014 eurovíziós nemzeti dalválasztóshow elődöntőjébe Csak a zene című dalukkal. A 2011 óta minden stúdióalbumuk a Mahasz lemezeladási lista első helyét szerezte meg.

20.00 Alter Klub Vol. 5. a miskolci Grizzly Pubban

Alterarc: Wágner Gábor

Az 5. Alter Klubban Wágner Gábor fog megtáncoltatni titeket, előtte Mocsári Laci fotóiban gyönyörködhetünk, amiket huszonharminc éve lőtt, vélhetően többen magukra fognak ismerni…Ütős lesz a buli. Akkor majd gyertek.

22.00 Groove – Miskolc Calling 001 a miskolci Rockwell Klubban

22.00 Danny Petyko 23.00 Squell 01.00 7mirror 02.30 totpeti

Útjára indítjuk partisorozatunkat, amely a minőségi elektronikus underground zene house-szegmenseinek legfinomabb világából fogja a lábakat mozgatni pumpáló groove-jaival egész éjjel. Helyszín a Piros terem lesz a Rockwell Klub Miskolcban, külön bejárattal, elszeparálva a többi rendezvénytől.

November 16., szombat

 

19.00 Little G Weevil Acoustic Band-koncert a Görömbölyi Művelődési Házban

Miskolcra egy ritkán látható formációjával érkezik, ez a Little G Weevil Acoustic Band

A Budapesten született zenész itthon Szűcs Gábor néven muzsikált, 2004 szeptemberében költözött ki az USA-ba, ahol a kezdeti nehézségek után komoly karriert épített, a bluesközösségben számtalan díjjal is jutalmazták a kint töltött tizenöt éve alatt. Little G nemrég döntött úgy, hogy hazatelepül. Eddig is koncertezett Magyarországon és Európában, de a tengerentúli élete ezt kevésszer tette lehetővé. Miskolcon utoljára a Diósgyőri vár tövében megrendezett, 2014-es eseményen lépett föl, abban az évben, mikor megkapta az Év zenésze díjat a HANOSZ-tól. Az utóbbi évek is sikeresek voltak, 2016-ban a Three Chords Too Many, 2017-ben pedig a Something Poppin’ című lemezt is Independent Blues Award díjra jelölték az USA-ban, utóbbit Fonogram-díjra is Magyarországon. Legutóbbi albuma, Back in Alabama címmel, 2018 végén jelent meg.

20.00 MINI Art-űr-koncert a miskolci Grizzly Pubban

A legendás MINI együttes ismert dalaival, sajátos megvalósításban! Természetesen a fuvola és a Fender zongora sem marad otthon…

A Gajdán Szabolcs billentyűk, Kiss-Rásztóczki Zoltán basszus, Palácsik Béla dobok és Völgyi Béla Tibor ének, fuvola felállású banda elkötelezett az 1969-ben Török Ádám által alapított és általuk tisztelt Mini együttes szellemisége, zenei, gondolati világa irányában. Azonban a szó szoros értelmében mégsem tekinthető hagyományos tribute- vagy coverformációnak, ugyanis a klasszikus Mini-dalok többségét az együttes saját zenei arculatára formálva interpretálja a közönség felé, ugyanakkor saját számai révén már önálló utakon folytatja az elődök által felfedezett zenei ösvényt.

20.00 Király Viktor a miskolci Helynekemben

Vendég: Király Linda

Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as Év hangja zenekarával, a The Dreamers-szel újra a miskolci Helynekem színpadán! A csodás hangú énekesnő, Király Linda is emeli az est fényét.

22.00 Bestiák retró parti a miskolci Rockwell Klubban

Minden hónap második szombatján Rockwell Retro. Sztárvendég: Bestiák

A Bestiák egy magyar lánybanda. Legismertebb slágerük A reggel túl messze van. A lánytrió 1997-ben alakult Budapesten, a csapat menedzsere Kozso volt. Tagjai Bedhy (Moór Bernadett), Honey (Papp Henriett) és Miss Bee (Somorjai Ilona). 1997-ben jelent meg első, Bestiák című albumuk, amely Arany Zsiráf díjat nyert Az év legsikeresebb felfedezettje kategóriában. Egy év múlva, 1998-ban megjelent második albumuk Nem kérek mást címmel. 1999-ben szakítottak producerükkel, Kozsóval aki ezek után beperelte őket az elmaradt haszon miatt. Ezért a lányok BST néven folytatták tovább. A pert végül a Bestiák nyerték meg. 2001-ben az együttes feloszlott. 2011-ben bejelentették, hogy újra összeállnak, ebben DJ Dominique segítette őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!