Koncertajánló

2019.11.05. 15:30

Reményt hoz az Ossian

Szombaton Miskolcon koncertezik a legendás rockbanda.

Molnár István

Miskolcon lép fel az Ossian

Forrás: Ossian

Fotó: Steiner Niki

A „Reményhozó” lemezbemutató turné keretén belül november 9-én Miskolcon, az Ady Endre Művelődési Házban lép fel az Ossian együttes, mely előtt 18 órától az Invader „melegíti” be a közönséget. Az 1986-ban alakult banda 23. stúdióalbuma idén tavasszal jelent meg, és a rajongók körében óriási népszerűségnek örvend, már kétszeres platinalemez.

– Szeretünk mindenféle élő előadást, de legjobban ezeket az önálló bulikat kedveljük. Itt saját stábbal és technikával dolgozunk és ide az igazán elkötelezett közönség jön el, eddig óriási volt a hangulat a turné összes állomásán. Nagyon várjuk már a miskolci koncertet, régen sokat játszottunk az Ady Művelődési Házban, jó lesz visszatérni! – mondta lapunknak a csapat frontembere, Paksi Endre arra a kérdésre, hogy van-e különbség helyszín és helyszín, fogadtatás és fogadtatás között.

Jövőre sem tétlenkednek

Az Ossian énekesét arról is faggattuk, hogy egyrészt milyen volt számukra a 2019-es év, mi volt az a momentum, amire a legszívesebben emlékeznek, illetve kíváncsiak voltunk a 2020-as tervekre is.

– A Reményhozó album három hónap alatt lett dupla platinalemez és a „Gyönyörű Bolond” című dal nézettsége lassan megközelíti a kétmilliót – válaszolta Paksi Endre. – De a többi szám is rendkívül sikeres, fantasztikus érzés, hogy az évtizedes sikerszámainkkal egyenlő hőfokon fogadják őket élőben. Az új esztendő? Dolgozunk a háttérben, még egy kis időt kérünk a bejelentésig, de nem fogunk jövőre sem tétlenkedni… Addig is, mindenkit szeretettel várunk az idei koncerteken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!