Koncertajánló

2019.11.21. 09:30

Highway to Miskolc

A kazincbarcikai AC/DC tribute banda, az AB/CD Miskolcon koncertezik november 23-án.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: AB/CD Facebook oldala

Az AC/DC klasszikus Highway To Hell albumának 40. évfordulója alkalmából szervezett országos turné miskolci állomására invitálja a barcikai zenekar a környékbeli rajongókat. A Collins Rock Klubban rendezett koncerten főleg erről a lemezről hangzanak el a már ismert, és még nem játszott dalok, de természetesen a közkedvelt slágerek is szerepet kapnak az este folyamán.

A zenekar 2003 decemberétől működik, az akkori felállásból már csak Kristó László énekes van a csapatban, a mostani összetétel 2015 elejére alakult ki.

A tribute műfaj külföldön is nagyon népszerű, főként az olyan országokban, ahol hagyománya van a híres és elismert külföldi zenekarok előtt tisztelgő együtteseknek. Az AB/CD is bejárta már Európát, rendszeresen lépnek fel a környező országokban, emellett motoros találkozókon, de még falunapokon is. Miskolcon legutóbb februárban, a Miskolci Farsangon játszottak, így éppen időszerű volt egy újabb buli.

Az esemény egyben a Collins Rock Klub nyitóbulija is. A klub további programjában elsősorban miskolci vagy környékbeli zenekarok szerepelnek, az elkövetkezendő hetek műsorában az alábbi csapatokat lehet majd látni: Későn Szóltál, Zenemi, Inercy, NaÉs, Breth, Killer Surprise. Nagyon nagy szüksége volt már a városnak egy rock klubra, ahol hajnalig lehet táncolni a zúzósabb zenékre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!