Buli van!

2019.11.07. 16:00

Bulik bulik hátán...

Nemsokára itt a hétvége, érdemes körülnézni a közelben lévő szórakozóhelyeken, hogy melyik kínál valami ütős bulit. Mindenki megtalálhatja a zenei ízlésének megfelelő szórakozási lehetőséget. Legyen az technó, retró, talpalávaló, avagy az aktuális zenei divatslágereket felvonultató buli.

Fotó: pctissandier

November 7., csütörtök

22.00 Shot Party a miskolci Rockwell Klubban.

Face & Dress kontroll.

Zárjuk közösen ezt az esős hetet a Rockwell Klubban!

November 8., péntek

21.00 Hiperkarma-koncert a miskolci Helynekemben.

Vendég Babarci Bulcsú & Shackle Beatbox.

A Hiperkarma egy magyar rock and roll elemekkel tarkított alternatív rockzenét játszó együttes. Bérczesi Róbert alapította 2000 nyarán, miután előző együttese, a Blabla feloszlott. Logója egy vészkijáratot jelző piktogram megfordítva. A zenekar 2007-ben feloszlott, azonban 2011-ben újraalakult. Még abban az évben ismét kényszerpihenőre szorultak, hogy 2014-ben újra koncertezni kezdjenek. Az első, cím nélküli, programozott alapokon nyugvó Hiperkarma-lemezt Bérczesi szinte egyedül készítette el (Dióssy D. Ákos, a Kispál és a Borz együttes billentyűse is besegített), majd az első albumból három kislemez is készült, borítójukat tekintve ugyanazt a gondolatmenetet követve. A második lemez, az Amondó már élő dobbal és más hangszerekkel lett fölvéve. A második album szövegvilága jóval sűrűbb, mint az elsőé. A Hiperkarma nevéhez fűződik a Dob+Basszus című zenetörténeti műsor azóta slágerré vált főcíme is, amelyet Dob+Basszus néven adtak ki maxi formátumban.

22.00 Fáy Szalagavató Afterparty a miskolci Rockwell Klubban.

Az elmúlt években úgy tűnhetett, hogy soha nem jön el ez a nap, de soha sem mondjuk azt, hogy soha...

A NeverSayNever csapata elhozza az éjszakát, amikor az eddigi munkátok gyümölcsét végre learathatjátok, amikor is az eddig felgyülemlett feszültséget kiadhatjátok magatokból. Egy utolsó lehetőség az érettségi vizsga előtt, egy utolsó éjszaka, amire biztosan emlékezni fogtok a középiskolás éveitekből, egy este, ami csak rólatok szól!

November 9., szombat

19.00 Majka & Curtis és a 100 Tagú Cigányzenakar a miskolci sportcsarnokban.

Exkluzív show.

A Magyar Örökség díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma. A 30 esztendeje született világhírű társulat klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A 100 Tagú Cigányzenekar hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei – többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss – művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt játszanak. A zenekar létrejöttét, megalakulását 1985 áprilisában szomorú esemény inspirálta. Az akkori prímáskirály temetésére, a hagyományok szerint több száz zenész gyűlt össze az ország több városából. Régi cigány szokás szerint muzsikával kísérték végső útjára a felejthetetlen zenészt és nótaszerzőt, id. Járóka Sándort. A jelenlévők közül sokan úgy gondolták, nem csak ilyen fájdalmas eseménynek kellene összehoznia a kiváló muzsikusokat. Megfogalmazódott, hogy egy megszervezett nagy létszámú, koncertképes zenekarra van szükség, mely betölti a több éve fennálló szellemi űrt.

20.00 Nirvana by Lugosi Dani & Takács Vilkó a miskolci Helynekemben.

Lugosi Dani (Polytrip) – ének, gitár, Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel) – gitár, Prepelicza Zoltán (Lazarvs) – basszusgitár, Kocsis Máté (BSW, Ghostchant) – dob.

Lugosi Dani és Takács Vilkó pár éve indították útjára akusztikus Nirvana-duójukat, ahol a seattle-i banda legendás MTV Unplugged felvételének dalai mellett a zenekar teljes repertoárjából is csemegéznek. Januárban duóban jártak nálunk, most azonban fullos zenekarral felfegyverkezve érkeznek a Helynekem színpadára, hogy egy igazán hangos koncerttel, kitekert erősítőkkel és masszív jelenléttel idézzék fel a grunge egykori zászlóshajóját.

20.00 Csajos este a miskolci Collins Rock Clubban.

Ezen az estén a hölgyeké a főszerep.

Minden hölgy vendégüket egy ajándék pohár pezsgővel várják. A garanciát a jó zenére Dj Révész Zoli biztosítja a csajoknak. Szombaton este is irány a Collins Rock Club! A belépés ingyenes.

22.00 Szingliparti a miskolci Rockwell Klubban.

Egy éjszaka, amikor a szingliké a főszerep, és biztosan ott lesznek a környék legcsinosabb hölgyei és legsármosabb urai is.

Mutasd meg magad a környék legnagyobb szinglibulijában, és a hosszú hideg és nyirkos tél előtt dobd fel az őszt és az életedet egy új szerelemmel.

November 17., vasárnap

19.00 Killer Queen – Queen Show from London a miskolci Művészetek Házában.

A koncertek annyira valósághűek, amennyire csak lehetnek. Egy valódi Bohém rapszódia. Freddie él!

A Killer Queen együttes 1993 júniusában alakult. Legelőször publikusan a Londoni Egyetemen léptek fel, pontosan, mint az igazi Queen 21 évvel előttük. 1995-re a Killer Queen népszerűsége akkorára nőtt, hogy a fellépésüket a BBC is közvetítette. Az együttes egyre híresebb lett. 1999-ben egy európai és orosz turné után hazatértek a Leicester téri díjátadóra, ahol átvették a legjobb emlékzenekarért járó díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!