Miskolci Sörfesztivál 2019

2019.09.10. 10:00

Volt egyszer egy sörfesztivál – videókkal

A 0. nap bombasztikus indítása után megállíthatatlanul robogott tovább a Miskolci Sörfesztivál.

Novák Krisztina

Sokan voltak kíváncsiak a koncertekre

Fotó: Kozma István

A látogatók még ki sem aludták a csütörtöki buliélményeket, amikor pénteken szélvészként robbant be Anna a Barbie-jaival, majd – újabb magyar és külföldi előadók után – a Honeybeast határozott állásfoglalásával találtuk szembe magunkat, akik daloltak női szerepekről, szaporodásról és Budapestről is. Csendben jegyzem meg, hogy fantasztikusan.

Az esős szombatot Horváth Tamás és zenekara, a Punnany Massif, valamint a Sigma Dj Set zsebelte be, klasszikus heringpartikat produkálva 13 és 25 év közötti rajongóikkal, akikről kiderült, hogy nem csupán fiatalok, hanem vízállók is.

A vasárnapi zárónapon szinte az összes retro-zenekar képviseltette magát. Mi élőben jelentkeztünk Cory fergeteg-partijáról, majd a szórakoztatást esszenciális formában gyakorló Irigy Hónaljmirigy stand up comedy koncertről. A napot és fesztivált a Republic és egy kellemesen lágy, világos lager sör zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!