Megható

2019.09.06. 18:00

Igazi meglepetés volt

A legújabb show-műsorban kérte meg kedvese kezét Szaxon Csaba.

Tajthy Ákos

Leánykérés: Csaba és Noémi

Forrás: TV2

Megható jelenet tanúi lehetettek a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorának nézői a közelmúltban. Egy miskolci fiatalember, Szaxon Csaba kérte meg kedvese kezét, mégpedig a produkciójának részeként.

Megható jelenet

A felvételek tanúbizonysága szerint a dologra sem a közönség, sem a zsűri nem volt felkészülve: Tóth Gabi zokogott, de Bereczki Zoltán sem bírta könnyek nélkül a romantikus jelenetet.

– Eleinte a kíváncsiság hajtott. Mindenképpen szerettem volna látni, hogyan zajlik a kulisszák mögött egy ilyen műsor. A nevezés után rájöttem, hogy ilyen alkalmam csak egyszer lesz, ekkor találtam ki, hogy a kamerák előtt kérem meg Noémi kezét. Ettől fogva már nem a zsűri véleménye vagy a továbbjutás volt a cél – mondta el érdeklődésünkre Csaba, aki ma már ugyan csak hobbiként teszi, de régen zenekarokban is énekelt.

A stúdióban egyébként a műsor szerkesztőit nem számítva valóban senki nem tudott az akcióról, de a család és a rokonok előtt is titok volt, mire készül.

– Egyedül a sógorom avattam be, ő segített gyűrűt választani – tette hozzá.

Csaba azt mondta, nagyon boldog, hogy Noémi igent mondott, de azért az esküvőjüket nem országos televíziós csatorna kamerái előtt tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!