koncert

2019.07.29. 09:30

Tokajban lépett fel a világsztár

Telt házas koncertet adott Bonnie Tyler a Fesztiválkatlanban.

Bonnie Tyler Tokajban

Fotó: Erdős József

A walesi származású, több mint negyven éve a pályán lévő Bonnie Tyler adott koncertet szombaton este Tokajban, a Fesztiválkatlanban. A világsztár hazánkban csak itt lépett fel, a telt házas, mintegy másfél órás koncertje alatt új albumjáról, a Between the Earth and the Stars című legújabb stúdióalbumáról is hallhattak dalokat a vendégek.

Rekedtes hangú énekesnő

Bonnie Tyler az idén 68 éves. A rekedtes hangjáról ismert énekesnő szólókarrierje az 1970-es évek közepén indult a Lost in France és az It’s a Heartache című listavezető dalaival, de fénykorát az 1980-as években élte, amikor a világ minden táján a toplisták első helyét szerezte meg a Total Eclipse of the Heart című dalával, majd sorra következtek a listavezető slágerek, többek között a Holding Out for a Hero és az If You Were a Woman (And I Was a Man), ezek a dalok a mai napig a rádiók állandó lejátszási listáin is szerepelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!