figyelem-figyelem

2020.03.07. 19:42

Fiatal zenekarok pályázatát várja a Müpa Garázsband Fesztiválja

16 és 30 év közötti zenészekből álló amatőr pop-rock zenekarok jelentkezhetnek.

Forrás: Shutterstock

Április 27-ig várja a fiatal zenekarok jelentkezését a Művészetek Palotája Garázsband Fesztiválja, amelyet június 6-án immáron ötödször rendeznek meg.

A Garázsband Fesztivál fellépői idén is a szakmai zsűri által legtehetségesebbnek megítélt fiatal zenekarok közül kerülnek ki – közölte a Müpa pénteken.

Az intézmény pályázatára 16 és 30 év közötti zenészekből álló amatőr pop-rock zenekarok jelentkezhetnek.

A zenekarokat az ebben az évben színpadra lépő zenészek pontozzák: Bodor Áron (Esti Kornél), Saiid, Prieger Zsolt (Anima Sound System), Péterfy Bori és Csorba Lóci (Lóci játszik). A zsűritagok egymástól függetlenül értékelik az együtteseket, a három legtöbb pontot elért zenekar 40 perces koncerttel léphet színpadra. A közönség a helyszínen szavaz majd a különdíjakról.

A fellépő zenekarok közt gazdára talál majd egy értékes MOJOTM ajándékcsomag, egy egynapos fotózással egybekötött hangfelvétel a Müpában és egy fellépési lehetőség az idei CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál programján.

Jelentkezni a https://www.mupa.hu/programok/garazsband oldalon lehet. A nyertesek névsorát május 8-án teszik közzé az intézmény honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!