Szépségverseny

2019.11.06. 10:16

Így készül Magyarország Szépe a Miss Worldre

Nagypál Krisztina rengeteg ruhát visz magával a londoni megmérettetésre.

Budapest, 2019. június 23. A gyõztes 22 éves budapesti Nagypál Krisztina a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Százöt ország képviselője vesz részt december 14-én az idei Miss World versenyen, amelyen Magyarország Szépe is ott lesz. A 23 éves Nagypál Krisztina november közepén indul Londonba.

Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre. Rengeteg ruhát kell vinnem magammal, két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni

mondta Nagypál Krisztina az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Mint elhangzott, szabályok rögzítik, milyen ruhából hány darabot kell kivinni a versenyre, szükség van például öt koktélruhára és hat fekete elegáns ruhára.

Nagypál Krisztina kitért arra, hogy számos kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell venniük. Hozzátette: 24 órán keresztül figyelik, ki miként viselkedik, milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel.

Elmondta, hogy a Miss World verseny oldaláról, illetve saját közösségi oldaláról is letölthető már az az alkalmazás, amellyel a szimpátiaszavazáson lehet részt venni.

Egy képre egy szavazat adható, aki ezt megnyeri, biztosan bekerül a Top 20-ba

emelte ki Nagypál Krisztina.

Ordasi Zsolt stylist arról beszélt, hogy Magyarország Szépe egy hónapon keresztül lesz kint Londonban.

Krisztinek ott a helye a döntősök között, ezt érzik a hazai divatvilágban is azok, akik ruhát biztosítanak erre a versenyre.

Nagypál Krisztina egy Zsolnay-porcelánból készült Szabadság-szobrot visz magával ajándékba a londoni versenyre, ahová egyedül fog kiutazni. Mint elhangzott, Magyarország Szépe nemzeti ruhával, valamint nemzeti tánccal is készül.

Borítókép: Nagypál Krisztina a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!