a zene az kell

2019.05.26. 22:36

Visszatérne régi szenvedélyéhez Istenes Bence

Ha újrakezdhetné, a focira is jobban koncentrálna a műsorvezető.

Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben

– mondta Istenes Bence a Lokálnak, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.

A Németországban élő tévés ezer szálon kötődik a zenéhez. Évekkel ezelőtt saját bandával lépett fel és rengeteg zenei eseményt vezetett, együtt utazott, élt az együttesekkel. Máig élete egyik legszebb korszakaként emlékszik vissza ezekre az évekre. Bence a zene iránti szenvedélyét az utóbbi időben parkolópályára tette, azonban nem adta fel teljesen.

Ha újrakezdhetném az életem, akkor biztos, hogy a focira és a zenére még jobban koncentrálnék. Profi futballista már nem leszek, arra azonban tudatosan készülök, képzem magam, hogy a zenét beépítsem a jövőmbe. Nagy öröm számomra, hogy újra ebben a közegben lehetek. A Budapest Park a hazai könnyűzenei műfaj egyik legfontosabb helyszíne, igazi megtiszteltetés lesz itt közönség elé állni. Főleg ilyen sztárok társaságában

– mondta Bence.

A június 16-i Segélykoncerten a Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, Caramel, Lóci játszik, Magna Cum Laude, Parno Graszt, Punnany Massif, Supernem alkotta line-up zenél majd. Mind a legnagyobb slágereiket hozzák el és a szervezők számos meglepetéssel is készülnek.

A jegybevétel teljes egészében az UNICEF legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja.

Kétgyermekes apa vagyok és tudom, hogy a mi családunkban minden feltétel adott ahhoz, hogy gyermekeink boldogságban, egészségben éljenek. Sajnos nagyon sok gyereknek azonban csak a szenvedés jut osztályrészül. A koncerttel most nekik próbálunk meg segíteni, ezért is fontos számomra ez az este – tette hozzá Istenes Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!