új szerepkör

2019.05.16. 16:15

A Metallica énekesének a hangját kölcsönzi Lukács Laci

Egy életrajzi filmben az ő hangján szólal meg James Hetfield

Budapest, 2018. augusztus 20. Lukács László, a Tankcsapda zenekar tagja az augusztus 20-ai nemzeti ünnep központi rendezvényének keretében megtartott koncerten az Erzsébet híd budai hídfõjénél, a Szent Gellért-szobor elõtt felállított színpadon 2018. augusztus 19-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Május 23-án kerül a mozikba Joe Berlinger Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmje, melyben a Metallica énekese, James Hetfield alakítja az egyik rendőrt, a történet szerint Bob Haywardot. Az amerikai zenésznek a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci kölcsönzi a magyar hangját. A debreceni rocker elmondta, örül a felkérésnek, mert izgalmas volt számára a feladat, és nagy tisztelője James Hetfieldnek, no és a Metallicának – írja a Haon a hammerworld.hu oldal cikke alapján.

A megtörtént eseten alapuló életrajzi filmben a Hetfield megformálta rendőr arról lett híres, hogy 1975-ben ő tartóztatta le a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosát, a film főszereplőjét, Ted Bundyt. Joe Berlinger mozidarabja arra próbál rávilágítani, hogyan kénytelen szembesülni egy fülig szerelmes nő azzal a ténnyel, hogy álmai férfija valójában egy pszichopata gyilkos.

Tavaly már összefonódott a két együttes neve, mivel a Papp László Budapest Sportarénában adott koncertet több mint 8 év után a Metallica, s meglepetést hoztak a közönségnek: eljátszották a Tankcsapda A legjobb méreg című számát eredeti szöveggel, magyarul.

Megtörtént események alapján

Ted Bundy 1974 és 1978 között fiatal lányokat erőszakolt és gyilkolt meg szerte az USA-ban. Több mint tízévnyi tagadás után Bundy végül is 30 nő meggyilkolását ismerte be, de az áldozatok valódi száma a mai napig rejtély. Brutalitása ellenére általában művelt és vonzó férfiként írták le, továbbá barátai és ismerősei is úgy emlékeztek rá, mint jóképű és meggyőző emberre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!