Lovassport

2022.09.04. 20:24

Négy kategóriában hirdettek győztest vasárnap a díjugrató ob-n

Négy korosztályban hirdettek bajnokot vasárnap a FIAT díjugrató országos bajnokságon, melyen összesen 98 lovas 136 lóval versenyzett négy napon át.

Bosits Boglárka, a későbbi győztes versenyez a FIAT Díjugrató Országos Bajnokság fiatal lovas kategóriájának döntőjében a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban 2022. szeptember 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

A szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban rendezett esemény zárónapján az amatőrök döntőjét Bohák-Debreczeni Éva nyerte Cortez nyergében, míg a 135-140 centiméteres akadályokat tartalmazó pályán rendezett ifjúsági fináléban - mely kétfordulós volt - a Cseszterlint LKE lovasa, Ferencz Dalma Mercédesz (Corrada) győzött.

A fiatal lovasok kategóriájának (145 centiméteres akadályok) ugyancsak kétfordulós döntőjében Bosits Boglárka (Caremos) diadalmaskodott.

A felnőttek (155 cm-es akadályok) küzdelmét a Kisteleki Lovas Egyesület versenyzője, Czékus Zoltán nyerte Ricola nyergében, s mint a kategória egyéni győztese, a kiírás szerint egy Fiat 500 hybrid autó lesz a különdíja.

Címkék#lovassport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában