Vb-selejtezők

2021.11.08. 19:05

Sallóit nem engedi el a klubja

A magyar válogatott pénteken San Marinót fogadja a Puskás Arénában, három nappal később pedig Lengyelország vendégeként Varsóban zárja a világbajnoki selejtezősorozatot.

Sallói Dániel nem csatlakozhat a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, amely a világbajnoki selejtezők utolsó két mérkőzésére készül.

A magyar szövetség (MLSZ) hétfőn Twitter-oldalán számolt be arról, hogy az amerikai bajnokságban szereplő Sporing Kansas City úgy döntött, nem engedi el a támadót.

A 25 éves Sallói az MLS mostani szezonjának egyik legjobbja, 30 mérkőzésen lépett pályára, 16 gólt lőtt és 8 gólpasszt adott, csapatával bejutott a rájátszásba, amely november 20-án kezdődik.

A magyar válogatott pénteken San Marinót fogadja a Puskás Arénában, három nappal később pedig Lengyelország vendégeként Varsóban zárja a világbajnoki selejtezősorozatot.

A magyar válogatott kerete:

kapusok:

Bogdán Ádám (Ferencvárosi TC), Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Szappanos Péter (Budapest Honvéd)

védők:

Balogh Botond (Parma), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (MOL Fehérvár FC), Kecskés Ákos (Nyizsnyij Novgorod), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Willi Orbán (RB Leipzig), Spandler Csaba (Puskás Akadémia FC), Szalai Attila (Fenerbahce)

középpályások:

Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Kleinheisler László (NK Osijek), Nagy Ádám (Pisa), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Schäfer András (DAC), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig), Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC)

támadók:

Hahn János (DAC), Kiss Tamás (Cambuur), Schön Szabolcs (FC Dallas), Szalai Ádám (FSV Mainz 05), Varga Kevin (Kasimpasa)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!