Labdarúgó NB I

2021.11.08. 19:15

Joan Carrillo lett a Debrecen vezetőedzője

A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy másfél éves szerződést kötöttek a spanyol trénerrel, aki számára nem ismeretlen a magyar élvonal.

Forrás: haon.hu

Fotó: Kiss Annamarie

Joan Carrillo lett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC vezetőedzője.

A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy másfél éves szerződést kötöttek a spanyol trénerrel, aki számára nem ismeretlen a magyar élvonal, hiszen 2011-től Paulo Sousa segítőjeként Székesfehérváron dolgozott, a 2014-2015-ös szezonban pedig már vezetőedzőként segítette bajnoki címhez az együttest.

A Debrecen 12 fordulót követően három győzelemmel, négy döntetlennel és öt vereséggel, 13 ponttal a kilencedik helyen áll az NB I-es tabellán.

Joan Carrillo a sajtótájékoztatón azt mondta, örült a debreceni felkérésnek, tisztában van azzal, hogy a DVSC sikeres klub, amely itthon és külföldön is letette már a névjegyét.

A szakvezető nagy motivációval érkezett Debrecenbe, mint fogalmazott, „éhes a sikerre” és mindent megtesz ennek érdekében. A Lokinak számos mérkőzését megnézte, úgy érzi, ismeri a játékosokat, és külön előnynek mondta, hogy fiatalok és már nemzetközi hírnevet szerzett játékosok együtt alkotják a csapatot. Carrillo számára a legfontosabb, hogy stabilizálja a csapatot, és ebben szerinte fontos szerepe van a szurkolóknak is.

Tőzsér Dániel sportigazgató jelezte: a keddi edzést már Joan Carrillo tartja. A szezon elején megfogalmazott céljuk nem változott, továbbra is a biztos bennmaradás és a klub helyzetének stabilizálása a legfontosabb – tette hozzá.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!