konferencia-liga

2021.08.02. 15:40

A Cukaricki vagy a Hammarby lehet az Újpest következő ellenfele

Az Újpest FC a szerb Cukaricki vagy a svéd Hammarby IF csapatával találkozhat a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének negyedik fordulójában.

Eschen, 2021. július 29. Chukwuebuka Onovo, az Újpest játékosa (j2) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a labdarúgó Konferencia Liga selejtezõjének második fordulójában játszott FC Vaduz – Újpest FC visszavágó mérkõzésen Eschenben 2021. július 29-én. MTI/EPA/Keystone/Micahel Buholzer

Forrás: MTI / EPA / Keystone

Fotó: Micahel Buholzer

Az európai szövetség svájci székházában tartott hétfői sorsoláson kiderült, az Újpest FC hazai pályán kezdené a következő párharcot, amelynek első mérkőzését augusztus 19-én, a visszavágóját pedig 26-án rendezik. A párharc győztese a csoportkörbe kerül.

A MOL Magyar Kupában győztes Újpest a sorozat első körében nem lépett pályára, a második fordulóban kettős győzelemmel búcsúztatta a liechtensteini FC Vaduzt. A harmadik kör első felvonásán, csütörtökön a svájci FC Basel gárdáját fogadja, a visszavágóra jövő csütörtökön kerül sor.

Forrás: MTI

Borítókép: Chukwuebuka Onovo, az Újpest játékosa (j2) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjének második fordulójában játszott FC Vaduz – Újpest FC visszavágó mérkőzésen Eschenben 2021. július 29-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!