2-2 lett a vége

2021.04.03. 21:43

Négygólos meccsen nem bírt egymással a Honvéd és az Újpest

A Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a vendég Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

Budapest, 2021. április 3. A kispesti Nagy Dominik (b) és az újpesti Junior Tallo a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Újpest FC mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2021. április 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Kiegyenlített, közepes iramú mezőnyjáték mellett a lehetőségeit tökéletesen kihasználó Újpest a 25. percre – Tallo, illetve Beridze találatával – kétgólos előnybe került.

A kapura sokáig veszélytelen Honvéd azonban Gazdag egy percen belül szerzett duplájával még a szünet előtt ledolgozta hátrányát.

A szünet után húsz percig mindkét oldalon kitartott az első félidő végének lendülete, a csapatok bátran támadták le egymást, veszélyes helyzetet viszont nem tudtak kialakítani. A 70. perc környéken mezőnyfölénybe került a Honvéd, az Újpest csak a hajrában jött ki a szorításból. A kapuk azonban változatlanul ritkán, és akkor sem nagyon forogtak veszélyben, az eredmény pedig a lefújásig nem változott.

A két együttes legutóbbi tíz egymás elleni bajnoki találkozójából hatodszor született döntetlen. A Budapest Honvéd pályaválasztóként hatodszor játszott döntetlent, két győzelem és hat vereség mellett.

Címkék#nbi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában