teqball és egészség

2021.01.16. 08:15

Magyar sportinnovációval ápolnák a testvérvárosi kapcsolatokat

Paks, Tamási és Gerjen vezetői 2021. január 13-án Budapesten írták alá azt az együttműködési megállapodást, melynek keretén belül magyar fejlesztésű sportinnovációval kívánják ápolni külföldi testvérvárosaikkal meglévő kapcsolataikat, válaszul a járvány okozta nehézségekre.

A Gattyán György, Borsányi Gábor és Huszár Viktor által alapított, 100%-ban magyar fejlesztésű multifunkcionális innováció, a Teqball-asztal nyújtotta különböző sportágakban nemtől, kortól és tudásszinttől függetlenül, kicsik és nagyok, épek és mozgáskorlátozottak egyaránt örömüket lelik. Az együttműködésnek köszönhetően a jövőben a külföldi testvérvárosok is megismerkedhetnek a különböző sportágakkal.

Porga Ferenc, Borsányi Gábor, Szántó Zoltán és Romhányi Károly írja alá a megállapodást

A projekt elindításával a 3 település vezetése nem leépítésekben és drasztikus megszorításokban keresi a megoldást, hanem összefogva, egy értékteremtő választ megfogalmazva, előremeneküléssel, az egészséges életmód népszerűsítésével, az infrastruktúra fejlesztésével és nemzetközi kapcsolataik humanitárius támogatásával kíván reagálni az egész világot érintő egészségügyi és világgazdasági nehézségekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!