Páratlan élmény

2022.08.09. 21:09

Egyedülálló nagyzenekari koncertet adott a CityRocks Dunaújvárosban

Egyedülálló programot szervezett a CityRocks, Közép-Európa legnagyobb rockzenekara Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten, augusztus 6-án: egy háromszintes, 540 négyzetméteres színpadra egyszerre 150 zenész állt.

A hatalmas színpadrendszernek már a megjelenése is letaglózó volt. A színpadon a legfiatalabb zenész 7, a legidősebb 73 éves volt, és ahogyan mindenki, úgy ők is remekül megtanulták az egyébként nehéz, összesen 20 számból álló, kétórás műsort. 

A csaknem 40 énekes remek hangulatot teremtett, a gitárosok, basszisták, taiko dobosok mindent beleadva zúztak, a gyermekkórus tovább fokozta a már szinte fokozhatatlant, a közönség pedig vevő volt minden egyes hangra: egyetlen nagy, közös szívdobbanás volt az este 

– írták a szervezők a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

A műsor a rocktörténet igazi klasszikusaiból állt, felcsendüllt Billy Idol, a The White Stripes, a Depeche Mode, a Metallica, a Green Day, a Nirvana, a Black Sabbath és a Pink Floyd egy-egy dala, a hazai felhozatalt pedig a Bikini, az Ocho Macho, a Tankcsapda, a Republic és a Quimby képviselte.

A koncert igazi családi program volt, ami egy monstre rock-koncert esetében nem megszokott: a kemény rockerek mellett sok kisgyermekes szülő és az idősebb korosztály képviselői is megjelentek a programon. 

A szervezők jelezték: a koncert sikerén felbuzdulva a CityRocks már tervezi a következő programot.

Fotó: egyedülálló nagyzenekari koncertet adott a CityRocks Dunaújvárosban (Facebook/CityRocks)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában